Koti Skypen Windows 10 -versio

Kuinka Skypeä käytetään Windows Mixed Realityssa?

Windows Mixed Realityssa olet keskellä tavattoman rikasta ja mukaansatempaavaa kokemusta - omassa mukavassa kodissasi.

Mitä Skypen käyttäminen Windows Mixed Realityssa edellyttää?
    Käyttääksesi Skypeä Windows Mixed Realityssa tarvitset Windows Mixed Reality -lasit liikeohjaimineen, laitteistotarpeet täyttävän PC-tietokoneen ja Skype for Windows 10:n viimeisen päivitysversion 12.7.597.0 tai uudemman.

Lue lisää Windows Mixed realityn määrittämisestä ja käyttämisestä sekä Skype for Windows 10:stä.

Kuinka Skypeä käytetään Windows Mixed Realityssa?
    Kun käynnistät Windows Mixed Realityn, astut Cliff Houseen - kauniiseen, vuorovaikutteiseen, seesteiseen ympäristöön. Ota Skype käyttöön valitsemalla Käynnistä-valikosta Skype.
    Cliff House Windows Mixed Realityssa

1. Etsi yhteystietoluettelosta henkilö tai ryhmä, jolle haluat soittaa, tai käytä Haku-toimintoa.
    2. Valitse yhteyshenkilö, jolle haluat soittaa, ja sitten...
      • Soita äänipuhelu: Valitse puhelu-painike .
      • Soita videopuhelu: Valitse videopuhelu-painike .
      • Soita ryhmäpuhelu: Lisää osallistujia valitsemalla uusi-painike ja valitse sitten puhelu- tai videopainike. Voit luoda ryhmälle nimen tai lisätä ryhmäkuvan valitsemalla ryhmän avatarin.
    3. Napsauta puhelun lopuksi Lopeta puhelu -painiketta, niin yhteys katkaistaan.
    1. Etsi yhteystietoluettelosta henkilö tai ryhmä, jolle haluat soittaa, tai käytä Haku-toimintoa.
    2. Valitse yhteyshenkilö, jolle haluat soittaa, ja valitse sitten videopuhelu-painike .
    3. Valitse... Lisää-painike-painike ja valitse sitten Jaa näyttö... Kalliotalokokemuksesi jaetaan sitten kaikkien videopuheluun osallistuvien kanssa.
      Lisää valikkonäytön jakoasetuksia