Voinko siirtää Skype-tilini toiseen Microsoft-tiliin, jos se on jo linkitetty?

Oletko vahingossa yhdistänyt Skype-tilisi väärään Microsoft-tiliin? Vaikka Skype- ja Microsoft-tilien linkitystä ei voi purkaa, voit siirtää Skype-tilisi toiseen Microsoft-tiliin.

Voit siirtää Skype-tilisi vain kerran, joten on tärkeää, että tarkistat käytettävän Microsoft-tilin, ennen kuin aloitat. Et voi yhdistää Skype-tiliäsi Microsoft-tiliin, joka on jo linkitetty toiseen Skype-tiliin tai jolla on Skype-saldoa.

Mitä tapahtuu, kun siirrän Skype-tilini toiseen Microsoft-tiliin?

• Alkuperäinen Microsoft-tili:
      • Ei ole enää liitetty Skype-tiliisi.
      • Säilyttää yhteystietosi.
    • Siirron kohteena oleva Microsoft-tili:
      • On nyt yhdistetty Skype-tiliisi.
      • Sisältää vain Skype-yhteystietosi, mutta voit helposti siirtää aiemmat yhteystietosi Skype-tiliisi, ennen kuin yhdistät mitään.
      • Skype-saldo, Skype-numerot, tilaussaldot ja keskusteluhistoria tuodaan.
      • Maksutietoja ei tallenneta, joten ne on syötettävä uudelleen tilisi siirron jälkeen.
    Siirrä Skype-tilisi näin...
    1. Kirjaudu Microsoft-tilille, johon Skype on parhaillaan linkitettynä.
    2. Valitse Omat tiedot -välilehti.
      Omat tiedot -välilehti
    3. Valitse Hallitse kirjautumissähköpostiosoitetta tai puhelinnumeroa.
    4. Valitse Skype-nimesi vierestä Siirry toiseen Microsoft-tiliin.
    5. Varmista, että tiedät, mitä Microsoft-tiliä haluat käyttää, ja jatka sitten valitsemalla Seuraava.
    6. Kirjoita sen Microsoft-tilin sähköpostiosoite tai puhelinnumero, johon haluat siirtyä, ja valitse sitten Seuraava.
    7. Kirjaudu sisään tilillesi.
    8. Näet vahvistusnäytön, joka varmistaa, että Skype-tilisi on siirretty. Valitse OK.