Mitä Skypen yksityiskeskustelut ovat?

Takaisin hakutuloksiin

Skypen yksityiskeskusteluissa käytetään Signal Protocol -salausprotokollaa, joka salaa Skypen äänipuhelut, lähetetyt tekstiviestit, kuvat sekä ääni- ja videotiedostot. Näiden keskustelujen sisältö piilotetaan keskusteluilmoituksista, jotta jakamasi tiedot pysyvät yksityisenä. Yksityiskeskustelut ovat käytössä vain Skypen uusimmissa versioissa (Windows, Mac, Linux, iOS ja Android 6.0+).

Huomaa: Yksityiskeskusteluja voi käyttää vain yhdellä laitteella kerrallaan.

Näin aloitat yksityiskeskustelun:

1. Aloita uusi keskustelu...
      • Puhelimessa: Napauta Uusi keskustelu edit button -painiketta ja valitse Yksityiskeskustelu private conversation button.
      • Tietokoneella: Napsauta Uusi keskustelu new chat button -painiketta ja valitse Uusi yksityiskeskustelu.
    2. Valitse yhteyshenkilö, jonka kanssa haluat aloittaa yksityiskeskustelun. Yhteyshenkilöllesi lähetetään kutsu, jossa häntä pyydetään hyväksymään kutsusi. Kutsu on voimassa seitsemän päivän ajan. Jos yhteyshenkilösi ei hyväksy kutsua ennen sitä, kutsu vanhenee ja sinun täytyy lähettää uusi kutsu.

accept or decline a private conversation
    3. Kun yhteyshenkilö hyväksyy kutsusi, yksityiskeskustelusi on käytettävissä tällä laitteella. Jos jompikumpi haluaa siirtää keskustelun toiselle laitteelle, kutsu pitää hyväksyä sillä laitteella, jota halutaan käyttää.
    4. Voit vaihdella Skype- ja yksityiskeskustelun välillä käyttämällä keskustelun yläreunassa näkyviä Skype- ja Yksityinen-välilehtiä.
    Jos haluat muuttaa käymäsi keskustelun yksityiskeskusteluksi, valitse Uusi yksityiskeskustelu keskustelukumppanisi profiilista.

Näin aloitat yksityispuhelun:

1. Aloita uusi yksityiskeskustelu tai valitse jo olemassa oleva.
    2. Valitse Yksityinenprivate conversation tab-välilehti keskustelun yläosassa.
    3. Napsauta yksityispuhelupainiketta private call button .

Yksityiskeskustelun poistaminen

Poistamalla yksityiskeskustelun voit poistaa keskustelun ja viestit laitteeltasi, mutta samalla sinun on mahdollista aloittaa keskustelu myöhemmin ilman uuden kutsun lähettämistä.

1. Valitse keskustelun otsikko.
    2. Valitse Keskusteluasetukset.
    3. Valitse Poista yksityiskeskustelu.
    4. Valitse tässä ikkunassa Poista.
    Yksityiskeskustelun poistaminen poistaa kaikki yksityiskeskustelun viestit laitteeltasi.

Yksityiskeskustelun lopettaminen

1. Valitse keskustelun otsikko.
    2. Valitse Keskusteluasetukset.
    3. Valitse Lopeta yksityiskeskustelu.
    4. Valitse tässä ikkunassa Lopeta keskustelu.
    Lähetä uusi kutsu, jos haluat aloittaa uuden yksityiskeskustelun tämän henkilön kanssa.

Yksityiskeskusteluiden ainutlaatuiset ominaisuudet:

• Yksityiskeskustelussa näkyy Yksityinen private conversation button-välilehti.
    • Lisäturvaa tuo se, että yksityiskeskusteluiden esikatseluviestit eivät näy keskusteluluettelossa tai ilmoituksissa.
    • Yksityiskeskustelujen ominaisuudet ovat rajalliset. Et voi muokata viestiä tai lähettää tiedostoa edelleen. Keskusteluikkunasta voi lähettää vain hymiöitä, tiedostoja ja ääniviestejä.
    • Yksityiskeskustelut ovat laitekohtaisia. Sinun täytyy lähettää uusi kutsu ja se täytyy hyväksyä, jos haluat vaihtaa toiseen laitteeseen.
    • Yksityiskeskusteluissa toisen osapuolen on hyväksyttävä kutsu, ennen kuin hänelle voi lähettää viestejä.
    • Yksityiskeskusteluiden viestejä voi lukea ainoastaan sillä laitteella, jolla kutsu on hyväksytty. Jos vaihdat laitetta keskustelun aikana, yksityiskeskustelun viestit eivät siirry toisesta laitteesta toiseen.

Tietoa yksityiskeskustelujen tekniikasta on yksityiskeskusteluja käsittelevässä julkaisussa.