Helppokäyttöominaisuudet Skypen Windows-, Mac- ja Linux-versioissa

Takaisin hakutuloksiin

Käyttöä helpottavien toimintojen avulla toimintarajoitteiset henkilöt voivat siirtyä laitteessaan ja hallita sitä.

Teeman mukauttaminen

Skype tarjoaa useita tapoja mukauttaa käyttökokemusta tarpeidesi mukaan.

1. Valitse profiilikuvasi
    2. Valitse Asetukset settings button.
    3. Valitse Yleiset settings button , jolloin voit mukauttaa:
      • teemaa Theme button.
      • väriäcolor button

Teemojen pikanäppäimet

Voit siirtyä teeman valintaan nopeasti seuraavasti:
    • Macissa: Komento + T
    • Windowsissa: Ctrl + T
    Voit vaihdella nykyisen teeman Vaalean ja Tumman tilan välillä seuraavasti:
    • Macissa: Komento + Vaihto + T
    • Windowsissa: Ctrl + Vaihto + T

Pikanäppäimet

Voit siirtyä Skypessä nopeasti pikanäppäimillä. Lisätietoja.

Fonttikoko

Voit määrittää Skypen oletusarvoisen fonttikoon.

• Macissa voit lähentää tai loitontaa näkymää tai palauttaa sen todelliseen kokoon yläpalkin Näytä-valikon avulla
      • Komento + + lähentää
      • Komento + - loitontaa
      • Komento + 0 palauttaa todelliseen kokoon
    • Windowsissa Alt + V avaa Näkymä-valikon, jossa voit lähentää ja loitontaa näkymää tai palauttaa sen todelliseen kokoon
      • Ctrl + Vaihto + = lähentää
      • Ctrl + - loitontaa
      • Ctrl + 0 palauttaa todelliseen kokoon

Saapuviin puheluihin vastaaminen automaattisesti

Voit määrittää Skypen vastaamaan puheluihin automaattisesti.
    • Valitse avatarisi.
    • Vieritä kohtaan Puhelut.
    • Ota Vastaa saapuvaan puheluun automaattisesti käyttöön.
    • Toissijaisesti voit määrittää myös Käynnistä oma videokuva automaattisesti -asetuksen.

Skypen käyttäminen käyttöä helpottavien toimintojen kanssa

Skype on suunniteltu toimimaan käyttöä helpottavien toimintojen kanssa. Näitä ovat esimerkiksi Windowsiin ja MacOS:ään sisältyvät näytönlukuohjelmat.

Lisätietoja Windowsin Lukijan määrittämisestä.

Lisätietoja Macin VoiceOverin määrittämisestä.