Miten lähetän tekstiviestejä Skypen mobiiliversiossa?

Takaisin hakutuloksiin
    Jotta voit lähettää tekstiviestin, sinulla täytyy olla jonkin verran Skype-saldoa. Tällöin voit lähettää tekstiviestin kenelle tahansa yhteyshenkilölle, jolla on tallennettu puhelinnumero.

Näin voit lähettää tekstiviestin Skypessä...
    • Keskusteluista: Valitse kahdenvälinen keskustelu, napauta Lisää keskusteluun  -painiketta ja napauta sitten Tekstiviesti SMS button-painiketta.
    • Yhteystiedoista: Valitse yhteystieto ja valitse sitten puhelinnumero.
    • Puheluista: Valitse valintapaneeli  Dialpad button ja anna uusi puhelinnumero.
    • Profiilista: Valitse Tekstiviesti SMS button-painike.

Huomautus: Jos yhteyshenkilöllesi on tallennettu useita puhelinnumeroita, voit valita käytettävän numeron.

Voit lähettää tekstiviestejä lähes mihin tahansa numeroon, joka voi vastaanottaa tekstiviestejä. Suurin osa matkapuhelinnumerot ja jotkin lankapuhelinnumerot voivat vastaanottaa tekstiviestejä.

Et voi, tällä hetkellä voit lähettää tekstiviestin vain yhdelle henkilölle kerrallaan.

Jos vastaanottaja on Yhdysvalloissa, hänellä on Skype-numero ja hän on määrittänyt soittajan tunnuksen, hän voi vastaanottaa tekstiviestisi ja vastata niihin Skypessä. Lisätietoja. Hän voi vastata myös, jos hän on määrittänyt SMS Connect -toiminnon. Muutoin vastaanottaja ei voi vastata sinulle Skypessä, kun lähetät tekstiviestin Skypen kautta. Voit kuitenkin muuttaa lähettäjän tunnustasi siten, että Skype-nimesi sijaan näytetään matkapuhelinnumerosi. Vastaanottaja voi tällöin vastata tekstiviestiisi, ja hänen vastauksensa lähetetään matkapuhelimeesi (ei Skypeen).

Vastaanottajan operaattori lähettää tiedon viestin toimituksen epäonnistumisesta, ja se välitetään sen jälkeen Skypeen. Tarkista vastaanottajan puhelinnumero, varmista, että sinulle on riittävästi Skype-saldoa, ja yritä sitten lähettää viesti uudelleen.

Jos lähetät tekstiviestin Yhdysvalloissa olevalle henkilölle, vain seuraavat operaattorit tukevat Skype-tekstiviestien vastaanottamista: Alltel, AT&T, Cellular One Dobson, Cellular South, Centennial, Cincinnati Bell, Nextel, Ntelos, Sprint, T-Mobile, Unicel, U.S. Cellular®, Verizon Wireless ja Virgin Mobile USA.