Miten lähetän tekstiviestejä Skypen työpöytäversiossa?

Takaisin hakutuloksiin
    Jotta voit lähettää tekstiviestin, sinulla täytyy olla jonkin verran Skype-saldoa. Tällöin voit lähettää tekstiviestin kenelle tahansa yhteyshenkilölle, jolla on tallennettu puhelinnumero.

Skypen Windows-, Mac-, Linux- ja Windows 10 -versio (versio 14)

• Keskusteluista: valitse kahdenvälinen keskustelu, valitse viestiruudun yläpuolella näkyvä avattava Skypessä -valikko ja valitse sitten puhelinnumero.
    • Yhteystiedoista: valitse yhteyshenkilö ja valitse sitten hänen puhelinnumeronsa.
    • Puheluista: valitse Valintapaneeli  dialpad button ja syötä uusi puhelinnumero.
    • Profiilista: valitse Tekstiviesti-painike  SMS button.

Skypen Windows 10 -versio (versio 12)

• Keskusteluista: valitse kahdenvälinen keskustelu, valitse viestiruudun yläpuolella näkyvä avattava Skypessä-valikko ja valitse sitten puhelinnumero.

Huomautus: jos yhteyshenkilölläsi on useampi kuin yksi puhelinnumero tallennettuna, voit valita mitä numeroa haluat käyttää.

Voit lähettää tekstiviestejä lähes mihin tahansa numeroon, kunhan se pystyy vastaanottamaan tekstiviestejä. Suurin osa matkapuhelimista ja jotkin lankapuhelimet voivat vastaanottaa tekstiviestejä.

Et voi, tällä hetkellä voit lähettää tekstiviestin vain yhdelle henkilölle kerrallaan.

Jos vastaanottaja on Yhdysvalloissa, hänellä on Skype-numero ja hän on määrittänyt soittajan tunnuksen, hän voi vastaanottaa tekstiviestisi ja vastata niihin Skypessä. Lisätietoja. Hän voi vastata myös, jos hän on määrittänyt SMS Connect -toiminnon. Muutoin vastaanottaja ei voi vastata sinulle Skypessä, kun lähetät tekstiviestin Skypen kautta. Voit kuitenkin muuttaa lähettäjän tunnustasi siten, että Skype-nimesi sijaan näytetään matkapuhelinnumerosi. Vastaanottaja voi tällöin vastata tekstiviestiisi, ja hänen vastauksensa lähetetään matkapuhelimeesi (ei Skypeen).

Vastaanottajan operaattori lähettää tiedon viestin toimituksen epäonnistumisesta, ja se välitetään sen jälkeen Skypeen. Tarkista vastaanottajan puhelinnumero, varmista, että sinulle on riittävästi Skype-saldoa, ja yritä sitten lähettää viesti uudelleen.

Jos lähetät tekstiviestin Yhdysvalloissa olevalle henkilölle, vain seuraavat operaattorit tukevat Skype-tekstiviestien vastaanottamista: Alltel, AT&T, Cellular One Dobson, Cellular South, Centennial, Cincinnati Bell, Nextel, Ntelos, Sprint, T-Mobile, Unicel, U.S. Cellular®, Verizon Wireless ja Virgin Mobile USA.