Miten löydän uusia yhteyshenkilöitä Skypen mobiili- tai tablettiversiossa?

Takaisin hakutuloksiin

Android OS (6.0+)

Jos sinulla on...

• Profiilikuvasi ruudun yläosassa.
    • Välilehdet Keskustelut, Puhelut ja Kontaktit ruudun alaosassa.
    • Uusi keskustelu- new chat buttonpainike ruudun alaosassa.
    Android 6.0+

iPhone

Jos sinulla on...

• Profiilikuvasi ruudun yläosassa.
    • Välilehdet Keskustelut, Puhelut ja Kontaktit ruudun alaosassa.
    • Uusi keskustelu- painike ruudun alaosassa.
    iOS

Android OS 4.0.4–5.1

Jos sinulla on...

• Skype-logo ruudun yläosassa
    • Välilehdet Keskustelut, Puhelut ja Kontaktit ruudun alaosassa.
    • Uusi keskustelu- new chat buttonpainike ruudun alaosassa.
    Android 4.0.3 - 5.1 chat screen

Android-tabletti

Jos sinulla on...

• Profiilikuvasi Keskustelut-paneelin yläosassa.
    • Välilehdet Keskustelut, Puhelut, Kontaktit, jaIlmoituksetruudun alaosassa.
    • Uusi keskustelu- new chat buttonpainike Keskustelut-paneelin alaosassa.

Android tablet

iPad

Jos sinulla on...

• Profiilikuvasi Keskustelut-paneelin yläosassa.
    • Välilehdet Keskustelut, Puhelut, Kontaktit, jaIlmoituksetruudun alaosassa.
    • Uusi keskustelu- painike Keskustelut-paneelin alaosassa.
    Main iPad screenshot