Miten voin hallita ryhmäkeskustelujen asetuksia Skypen mobiili- tai tablettiversiossa?

Takaisin hakutuloksiin
    Kun olet ryhmäkeskustelussa, napauta ryhmän ylätunnistetta.

Ryhmän profiilissa on mahdollista tehdä seuraavia asioita:

Android (6.0+), Android-tabletti, iPhone ja iPad

• Ryhmän kuvan lisääminen tai päivittäminen: valitsemalla ryhmän kuvan voit ladata tai poistaa kuvan.
    • Uuden värin valitseminen ryhmälle: napsauttamalla ryhmän kuvan vieressä olevaa muokkauspainikettaedit button pääset valitsemaan uuden värin. Värin päivittyminen voi kestää jonkin aikaa.
    • Ryhmän nimen muuttaminen: valitsemalla ryhmän nimen vieressä olevan muokkauspainikkeen edit button pääset kirjoittamaan uuden nimen.
    • Linkin lähettäminen ryhmään liittymistä varten: valitsemalla Jaa linkki ryhmään liittymistä varten voit lähettää kutsun ryhmäkeskusteluusi linkkinä Skypen ulkopuolelle.
    • Viestin lähettäminen: valitsemalla Lähetä viestisend message button  voit lähettää viestin tälle ryhmälle.
    • Videopuhelun aloittaminen: valitsemalla Aloita videopuheluvideo call button  voit aloittaa videopuhelun tämän ryhmän kanssa.
    • Puhelun aloittaminen: valitsemalla Aloita puhelustart a call button  voit aloittaa äänipuhelun tämän ryhmän kanssa.
    • Etsi keskustelusta: Etsi tietty viesti keskustelusta.
    • Lisää ihmisiä: valitsemalla Lisää ihmisiä voit sisällyttää uusia osallistujia ryhmäkeskusteluusi.
    • Ryhmän valikoima: valitsemalla Ryhmän valikoima saat näkyviin kaikki ryhmäkeskustelussa jaetut kuvat, linkit ja tiedostot.
    Voit myös piilottaa ryhmäkeskustelusi, jolloin se poistetaan viimeaikaisten keskustelujen luettelosta.

Ryhmäkeskustelun asetusten päivittäminen

• Piilota keskustelu: voit piilottaa ryhmäkeskustelusi, jolloin se poistetaan viimeaikaisten keskustelujen luettelosta.
    • Ilmoitukset: Ota ilmoitukset käyttöön tai poista ne käytöstä. Jos ilmoitukset ovat käytössä, saat ilmoituksen aina, kun tähän ryhmään tulee uusi keskustelu.
    • Älykkäät ilmoitukset: kun Älykkäät ilmoitukset on käytössä, saat ilmoituksen vain, kun joku lainaa sinua tai @mainitsee sinut tässä ryhmässä.
    • Lisää suosikkeihin: kiinnitä tämä ryhmäkeskustelu Keskustelut-välilehden yläosaan.
    • Keskusteluhistoria: salli kaikkien nähdä keskusteluhistoria.
    • Jaa ryhmä linkkinä: valitse tämä, kun haluat antaa ryhmän jäsenille luvan luoda ja jakaa linkkejä tähän ryhmään kutsumiseksi.
    • Poistu ryhmästä: poistu ryhmäkeskustelusta.

Android 4.0.4–5.1

• Ryhmän kuvan lisääminen tai päivittäminen: valitsemalla ryhmän kuvancamera button  voit ladata tai poistaa kuvan.
    • Ryhmän nimen muuttaminen: valitsemalla ryhmän nimen vieressä olevan muokkauspainikkeen edit button pääset kirjoittamaan uuden nimen.
    • Ilmoitukset: Ota ilmoitukset käyttöön tai poista ne käytöstä. Jos ilmoitukset ovat käytössä, saat ilmoituksen aina, kun tähän ryhmään tulee uusi keskustelu.
    • Jaa ryhmä linkin kautta: Valitsemalla Jaa ryhmä linkkinä voit lähettää kutsun ryhmäkeskusteluusi linkkinä.
    • Keskusteluhistoria: salli kaikkien nähdä keskusteluhistoria.
    • Poista ryhmä: Poista ryhmäkeskustelu.
    • Poistu ryhmästä: poistu ryhmäkeskustelusta.
    • Lisää ihmisiä: valitsemalla Lisää ihmisiä voit sisällyttää uusia osallistujia ryhmäkeskusteluusi.