Miten voi ottaa valokuvan tai videon ja mukauttaa sitä Skypen mobiiliversiossa?

Takaisin hakutuloksiin

Napauta keskustelussa KameraCamera button -painiketta. Sen jälkeen voit ottaa uuden valokuvan napauttamalla valokuvaphoto button -painiketta tai kuvata uuden videon pitämällä valokuvaphoto button -painiketta painettuna. Voit ottaa mobiililaitteesi salamavalon käyttöön tai poistaa sen käytöstä napauttamalla Salama Flash button-painiketta. Napauttamalla vaihda kamera switch camera icon-painiketta voit vaihtaa etu- ja takakameran välillä. Tallenna uusi valokuva tai video laitteeseen napauttamalla LataaDownload icon-painiketta. Kun otat kuvan tietyssä keskustelussa, jaat sen suoraan kyseiseen keskusteluun. Kuvan mukauttaminen on mahdollista vain Skypen Android (6.0+)-, Android-tabletti-, iPhone- ja iPad-versioissa.

Miten voin mukauttaa valokuviani ja videoitani Skypessä?

Voit mukauttaa uusia valokuviasi ja videoitasi tai olemassa olevia valokuviasi Skypen tarjoamilla toiminnoilla. Pääset olemassa oleviin kuviisi napauttamalla Valikoima Picture icon-painiketta.

Valokuvatehosteiden lisääminen

Voit lisätä tehosteen uudelle tai olemassa olevalle kuvalle pyyhkäisemällä ja valitsemalla haluamasi hauskojen valokuvatehosteiden ja värisuodattimien karusellista.

Add photo effects

Skype color filters

Lisää tekstiä

Voit valita palkille uuden värin sivupaneelista.

Add text to a photo

Lisää tarroja

Voit siirtää tarran mihin haluat painamalla sitä pitkään. Käyttämällä kahta sormea voit kiertää tarroja ja muuttaa niiden kokoa. Uusia tarroja lisätään usein, ja valikoima voi vaihdella eri alueilla.

Add stickers to photo

Lisää piirustus

Voit valita värin sivupaneelista.

Add drawing to photo

Miten voin jakaa valokuviani ja videoitani Skypessä?

Kun luomuksesi on valmis, voit lähettää kuvasi tai videosi useisiin keskusteluihin samanaikaisesti.

1. Napauta Lähetä Send icon.
    2. Valitse henkilöt, joille haluat jakaa luomuksesi, ja napauta uudelleen LähetäSend icon.
    3. Ystäväsi näkevät valokuvasi keskustelussaan.

Voit jakaa valokuviasi myös muissa sovelluksissa. Kun olet tallentanut uuden kuvan tai videon laitteeseen napauttamalla Lataa Download icon-painiketta, voit jakaa sen samalla tavoin kuin muitakin kuvia laitteen kameran rullasta.