Miten voin synkronoida osoitekirjan ja Skypen yhteystietojen luettelon?

Takaisin hakutuloksiin

Kun synkronoit osoitekirjan, laitteesi yhteystiedot lisätään Skypeen, missä ne synkronoidaan säännöllisesti ja tallennetaan turvallisesti. Näet, ketkä ovat Skypessä, ja yhteystietosi löytävät sinut helpommin Haku-toiminnolla. Voit ottaa Haku- ja Ehdotukset-toiminnot pois käytöstä mobiili- tai työpöytäversion Tietosuoja-asetuksissa milloin tahansa. Yhteystiedot synkronoidaan myös SMS Connect -keskusteluista.

1. Valitse profiilikuvasi Keskusteluista.
    2. Valitse AsetuksetSettings button.
    3. Valitse Yhteystiedot Contacts button.
    4. Ota Yhteystietojen synkronointi käyttöön.

Huomautus: Jos lisäät uusia yhteystietoja Mac-osoitekirjasta, yhteystiedot tulee päivittää manuaalisesti Skypen asetuksissa.

Yhteystietojen synkronoinnin ottaminen pois käytöstä

Voit ottaa yhteystietojen synkronoinnin helposti pois käytöstä Asetuksissa. Muista, että kun lopetat laitteesi yhteystietojen jakamisen, henkilöt, jotka eivät ole Skypessä, poistetaan.

1. Valitse Keskustelut-välilehdessä profiilikuvasi.
    2. Valitse Asetukset settings button.
    3. Valitse Yhteystiedotcontacts button.
    4. Ota Yhteystietojen synkronointi pois käytöstä.

Android 4.0.4–5.1

1. Napauta Keskustelut-näytössä Valikko menu button-painiketta.
    2. Napauta Asetuksetsettings button.
    3. Etsi alhaalta Yhteystiedot ja ota Puhelimen yhteystietojen synkronointi pois käytöstä.

Oletko valmis oppimaan lisää?
    Miten suodatan yhteystietoja Skypessä?