Päivittäminen Skypen viimeisimpään versioon

Takaisin hakutuloksiin

Päivittäminen:

1. Tarkista tietokoneella tai matkapuhelimessa käyttämäsi Skypen versionumero.
    2. Jos käytät versiota 7 tai sitä vanhempaa versiota, lataa viimeisin versio valitsemalla käyttöympäristösi linkki alta:
    3. Opastamme sinua Skypen viimeisimmän version asentamisessa.

Lisätietoja Skypen Windows 10 -version käyttäjille.

Päivitystä koskevia yleisiä kysymyksiä

Miksi minun kannattaa päivittää Skypen viimeisimpään versioon?
    Skype tekee jatkuvasti parannuksia esimerkiksi tuotteen laatuun, luotettavuuteen ja tietoturvaan. Koska haluamme, että kaikkien käyttäjien Skype-käyttökokemus on paras mahdollinen, lopetamme vanhoja versioita.

Täytyykö minun päivittää viimeisimpään versioon?
    Kyllä. Skypen version 7 ja sitä vanhempien versioiden tuki päättyy 1.11.2018 tietokoneilla ja 15.11.2018 matkapuhelimilla ja tableteilla. Kun tuki päättyy, sovellus täytyy päivittää viimeisimpään versioon.

Miten voin tarkastella keskusteluhistoriaani päivityksen jälkeen?
    Mac-tietokoneissa sekä Windows 7:ssä ja sitä uudemmissa versioissa, kun päivität Skype-sovelluksen laitteellasi, voit käyttää keskusteluhistoriaasi viimeisen vuoden ajalta. Vuotta vanhempi historia tallennetaan vain paikallisesti tietokoneellesi, eikä sitä varmuuskopioida pilveen. Suosittelemme, että viet historiatiedoston Skypestä ja tallennat sen omaan pilvitallennussijaintiin.

Näin löydät historiatiedoston:

1. Valitse yläosan valikko menu buttonpainike ja valitse Asetukset.
    2. Valitse Viestit.
    3. Valitse Vie keskusteluhistoria.
    4. Opastamme sinua historian viemisessä.

Androidissa ja iOS:ssä, kun päivität Skype-sovelluksen laitteellasi, voit käyttää keskusteluhistoriaasi viimeisen vuoden ajalta. Aikaisempi keskusteluhistoria ei välttämättä ole saatavana päivityksen jälkeen.

Windows XP:n ja Vistan käyttäjien täytyy päivittää käyttöjärjestelmänsä Windows 7:ään tai sitä uudempaan versioon, jotta he voivat jatkaa Skypen käyttämistä samalla laitteella. Voit myös kirjautua sisään Skypeen tuetulla laitteella.

Jos minulla on Skype Windows XP:ssä tai Vistassa, miten voin säilyttää keskusteluhistoriani?
    Voit viedä kopion keskusteluhistoriastasi:

1. Valitse Työkalut >Asetukset.
    2. Valitse Tietosuoja.
    3. Valitse Vie keskusteluhistoria -painike.
      Export chat history button
    4. Valitse tiedoston tallennuspaikka ja valitse Tallenna.

Voit käyttää CSV-tiedostoa millä tahansa laskentataulukko-ohjelmalla, esimerkiksi Microsoft Excelillä. Muista, että kaikkea sisältöä, kuten mediatiedostoja, ei viedä. Jaetut URL-osoitteet ja vastaava sisältö viedään XML-tunnisteiden sisällä. Jotkin viestit voivat jakautua usealle riville muotoiluongelmien takia.

Miksi yhteystietoni, historiani ja saldoni puuttuvat päivityksen jälkeen?
    Varmista, että olet kirjautunut sisään Skypen viimeisimpään versioon samoilla Skype-tunnistetiedoilla, joita käytit Skypen aikaisemmassa versiossa.

Mitä Skypen käyttämiseen tarvitaan?
    Lisätietoja järjestelmävaatimuksista ja tuetuista käyttöympäristöistä. Jos järjestelmäsi ei täytä Skypen viimeisimmän version vaatimuksia, et ehkä voi enää käyttää osaa aiemmasta paikallisesti tallennetusta keskusteluhistoriastasi. Voit noutaa viimeaikaisen keskusteluhistorian kirjautumalla sisään Skypeen tuetussa käyttöjärjestelmässä eri laitteella.

Onko Skype-päivitys ilmainen?
    Kyllä. Voit ladata ja asentaa Skypen viimeisimmän version ilmaiseksi.

Yritin päivittää, miksi Skypeni näyttää vieläkin samalta?
    Varmista, että olet päivittänyt Skypen viimeisimpään versioon käymällä läpi tämän artikkelin alussa kuvatut vaiheet. Jos et ole päivittänyt, kokeile tehdä päivitys uudelleen.

Mistä löydän lisätietoja uusimmasta Skype-versiosta?
    Lisätietoja Skypen viimeisimpien versioiden ominaisuuksista löytyy skype.com-sivustolta.

IT-järjestelmänvalvojani on asentanut Skypen. Mitä teen?
    Lue lisätietoja Skype-sovelluksen päivittämisestä.

Julkaisemme sovelluspäivityksiä jatkuvasti asiakaspalautteen perusteella. Tarkista viimeisimmät päivitykset työpöytä- ja mobiiliversion julkaisutiedoista.

Lisäämme jatkuvasti päivityksiä ja parannuksia, ja haluamme kuulla ehdotuksesi ja ideasi, jotta voimme tarjota sinulle uusia ominaisuuksia, joista pidät. Odotamme sinunkin palautetta!