Miten suodatan yhteystietoja Skypessä?

Takaisin hakutuloksiin

Yhteystietoja voi lähettää ja vastaanottaa Skypen (versio 8) Android- (6.0+), Android-tabletti-, iPhone-, iPad-, työpöytä-, ja Windows 10 -versiossa (versio 14).

1. Valitse Yhteystiedot contacts tab.
    2. Voit valita Yhteystiedot-välilehdessä Suodatin-painikkeen ja valita Näytä vain aktiiviset yhteyshenkilöt - tai Näytä kaikki omat yhteyshenkilöt
      • Android contact filter button Android- (6.0+) ja Android-tablettiversioissa
      • iOS filter button iPhone- ja iPad-versioissa
      • desktop filter button Windows-, Mac-, Linux- ja Skypen Windows 10 -versioissa (versio 14)
    3. Jos laitteesi osoitteisto on synkronoitu Skypeen, voit valita Omat yhteyshenkilöt- tai Kaikki yhteyshenkilöt -välilehden.
      • Omat yhteyshenkilöt – yhteyshenkilöt, joiden kanssa olet keskustellut tai jotka olet tallentanut Skypeen manuaalisesti.
      • Kaikki – näyttää kaikki Skypen ja laitteen yhteystiedot.