Miten voin estää tietojeni näkymisen Skypen hakutuloksissa ja ehdotuksissa mobiililaitteella tai tabletilla?

Takaisin hakutuloksiin

Voit lisätä omaan Skype-profiiliisi sijainnin, sähköpostiosoitteen tai puhelinnumeron kaltaisia tietoja, jotta kaveriesi on helpompi löytää sinut. Voit myös muokata näitä tietoja myöhemmin. Jos et halua olla mukana julkisessa hakemistossa tai Ihmisiä, joita saatat tuntea -ehdotuksissa, voit poistaa itsesi niistä.

Android (6.0+), Android-tabletti, iPhone ja iPad

1. Napauta Keskustelut-välilehdessä profiilikuvaasi.
    2. Valitse Settings button Android and iOS Asetukset ja sen jälkeen Yhteystiedot.
    3. Valitse Tietosuoja ja poista sitten Näy hakutuloksissa tai Näy ehdotuksissa käytöstä. Voit milloin tahansa palauttaa tietosi hakutuloksiin ja ehdotuksiin ottamalla nämä asetukset uudelleen käyttöön.

Huomautus: Jos vaihdoit näkyvyysasetuksiasi Skypen uudemmassa versiossa, vanhempi versio ei välttämättä enää näytä valintaasi näkyvyydestäsi haussa tai Ihmisiä, joita saatat tuntea -ehdotuksissa. Lisätietoja. Ole hyvä ja päivitä Skypen uusimpaan versioon tai mene Skype Profile-profiiliisi internetsivustoilla saadaksesi oikeat tiedot asetuksistasi.

Android 4.0.4–5.1

1. Napauta Keskustelut-näytössä Valikko-painiketta menu button .
    2. Valitse Oma profiili ja napauta Muokkaa-painiketta Edit button .
    3. Vieritä alas avattavaan Asetukset-valikkoon ja valitse Muokkaa profiilia.
    4. Valitse Profiiliasetukset ja poista valinnat Näy hakutuloksissa ja Näy ehdotuksissa. Voit milloin tahansa palauttaa tietosi hakutuloksiin ja ehdotuksiin valitsemalla nämä ruudut uudelleen.