Mitä tapahtuu, jos en ota Skype search (haku) tai suggestions (ehdotukset) -toimintoja käyttöön?

Takaisin hakutuloksiin

Skype searchin avulla voit löytää ja päästä yhteyteen ihmisten kanssa, jotka saatat tuntea. Saat ehdotuksia uusista kontakteista perustuen sinun ja sinulle ehdotettujen kontaktien yhteisiin kontakteihin,

Voit ottaa Skype serach tai suggestions -toiminnot pois käytöstä milloin vain mobiili tai pöytäkoneversion tietosuoja-asetuksissa. Mutta jos lopetat Skype search -toiminnon käyttämisen, ihmiset, jotka eivät ole koskaan viestitelleet kanssasi, eivät voi löytää sinua ellet ota heihin yhteyttä suoraan.

Tärkeitä asioita:

• Jos vaihdat näkyvyysasetuksesi Skypen uusimpaan versioon, vanhemmat versiot eivät enää välttämättä näytä tietoa siitä, ovatko search tai People You May Know suggestions -toiminnot käytössä. Ole hyvä ja päivitä Skypen uusimpaan versioon tai mene Skype Profile-profiiliisi internetsivustoilla saadaksesi oikeat tiedot asetuksistasi.
    • Jos joku on tallentanut sinut yhteystietoihinsa, hän saattaa vieläkin voida ottaa yhteyttä sinuun Skypessä.
    • Jos otat toiminnon pois käytöstä, voit silti jakaa profiilisi ja kutsua muita tulemaan yhteystiedoiksesi Skypessä.