Mitä ovat lukukuittaukset Skypessä?

Takaisin hakutuloksiin
    Lukukuittaukset on käytettävissä Skypen versiossa 8 Androidissa (6.0+), Android-tableteissa, iPhonessa, iPadilla ja työpöytälaitteissa.

Mitä ovat lukukuittaukset Skypessä?
    Lukukuittaus näyttää reaaliajassa ketkä ovat lukeneet viestisi. Näet pienoisversion yhteyshenkilösi avatarista siinä kohdassa keskustelua, johon asti hän on lukenut sitä. Voit valita jonkin pienoisavatarin ja näet yhteenvedon siitä, ketkä ovat lukeneet keskustelun.

read receipts

Lukukuittaukset ovat käytössä oletuksena, ja ne on käytettävissä kahdenkeskisissä ja ryhmäkeskusteluissa, joissa on alle 20 osallistujaa.

Miksi en näe lukukuittauksia?

Jos lukukuittaukset on käytössä ja huomaat, että niitä puuttuu, siihen voi olla eri syitä:

• Et näe lukukuittauksia niiltä vastaanottajilta, jotka ovat poistaneet ne käytöstä.
    • Jos vastaanottajan tavoitettavuuden tila on näkymätön, lukukuittaukset poistetaan automaattisesti käytöstä, kunnes vastaanottaja muuttaa tavoitettavuuden tilaansa.
    • Vastaanottaja saattaa käyttää Skypen versiota, joka ei tue lukukuittauksia.
    • Et saa lukukuittauksia, jos vastaanottaja on estänyt sinut.

Lukukuittausten poistaminen käytöstä ja ottaminen käyttöön uudelleen:

1. Valitse profiilikuvasi.
    2. Valitse Asetukset.
    3. Valitse Viestit.
    4. Ota Lähetä lukukuittauksia -valinta käyttöön tai poista käytöstä.