Mitä ovat lukumerkinnät Skypessä?

Takaisin hakutuloksiin
    Lukumerkinnät on saatavilla Skypen versiolle 8 Android (6.0+:lle), Android tableteille, iPhonelle, iPadille, pöytäkoneelle.

Mitä ovat lukumerkinnät Skypessä?
    Lukumerkintä näyttää kuka on lukenut viestisi reaaliajassa. Näet pienoisversion yhteystietosi avatarista siinä kohdassa keskustelua, johon asti hän on lukenut sitä. Voit valita jonkin pienoisavatarin ja näet yhteenvedon siitä, ketkä ovat lukeneet keskustelun.

read receipts

Lukumerkinnät ovat käytössä oletuksena, ja ne on saatavilla kahdenkeskeisiin keskusteluihin sekä ryhmäkeskusteluihin, joissa on alle 20 osanottajaa.

Miksi en näe lukumerkintöjä?

Jos lukumerkinnät on sallittu ja huomaat, että niitä puuttuu, siihen voi olla eri syitä:

• Et näe lukumerkintää yhteystiedolta, joka on laittanut ne pois päältä.
    • Jos vastaanottajan läsnäolotila on näkymätön, lukumerkinnät menevät automaattisesti pois päältä, kunnes vastaanottaja muuttaa läsnäolotilaansa.
    • Vastaanottaja saattaa käyttää Skypen versiota, joka ei tue lukumerkintöjä.
    • Et saa lukumerkintöjä, jos vastaanottaja on estänyt sinut.

Miten lukumerkinnät voi kääntää pois päältä tai takaisin päälle?

Android (6.0+) ja iPhone

1. Napauta profiilissasi Tili.
    2. Valitse Lähetä lukumerkinnät offor on.

Android-tabletti, iPadja pöytäkone

1. Valitse profiilistasi Sovelluksen asetukset.
    2. Tietoturvan kohdalta, valitse Lähetä lukumerkintöjä off or on.