Mikä on Skype for Content Creators?

Takaisin hakutuloksiin
    Skype for content creators -toiminnolla voi tehdä yhteistyötä, kertoa tarinasi ja jakaa sen nopeasti yleisöllesi – ilman kalliita laitteistoinvestointeja!
    Oletko valmis aloittamaan livestriimaukset sitoutuneille faneillesi?

Skype for content creators toimii suoraan NewTek NDI ® yhteensopivissa ohjelmistoissa, ja se on saatavilla Skypelle (versio 8) sekä Windows (7, 8, 8.1) että Macin käyttäjille.

Skype content creators -tilan aktivointi:

1. Avaa valikko Lisää more menu, ja valitse sieltä Asetukset.
    2. Valitse Puhelut, ja sitten Edistynyt.
    3. Merkitse kohdassa Salli NDI:n käyttö asetukseksi joko päällä tai pois.