Mikä on Skype sisällönluojille?

Takaisin hakutuloksiin

Skype sisällönluojille -toiminnon avulla voit tehdä yhteistyötä, kertoa tarinasi ja jakaa sen nopeasti yleisöllesi ilman kalliita laitteistoinvestointeja!
    Oletko valmis aloittamaan reaaliaikaisen suoratoiston sitoutuneille faneillesi?

Skype sisällönluojille toimii suoraan NewTek NDI ® -yhteensopivissa ohjelmistoissa, ja se on käytettävissä Skypen versiossa 8 (Windows 7, 8 ja 8.1), Skypen Windows 10 -versiossa (versio 14) sekä Mac-versiossa.

Skypen sisällönluojatilan aktivointi ennen puhelua tai sen aikana:

1. Valitse profiilikuvasi ja valitse sitten Asetukset.
    2. Valitse Puhelut, ja sitten Lisäasetukset.
    3. Ota asetus Salli NDI:n käyttö käyttöön tai poista se käytöstä.

Usein kysytyt kysymykset ja Skype sisällönluojille -toiminnon tunnetut ongelmat

Miten käytän NDI:tä Skypen Windows 10 -versiossa (versio 14)?
    Kun käytät NDI:tä Skypen Windows 10 -versiossa (versio 14), NDI-sovelluksen täytyy olla käynnissä eri koneella kuin Skypen Windows 10 -versio (versio 14) samassa verkossa.

Miksi videokuvani hyytyy?
    Kun videosyötteesi päättyy, videokuvasi saattaa näyttää hyytyneeltä. Se ei ole hyytynyt, vaan sen viimeinen ruutu on säilytetty, ja se lähetetään NDI:n kautta.

Otin Skype-sisällönluojien tilan käyttöön. Miksi se poistuu käytöstä itsestään?
    On pari syytä, miksi Skype-sisällönluojien tila voi poistua käytöstä sen jälkeen, kun se on otettu käyttöön:
    • Jos poistat Skype-sisällönluojien tilan käytöstä, asetus on edelleen poissa käytöstä, kun käytät toimintoa seuraavan kerran.

Miten saan NDI-virrat OBS:ään?
    OBS vaatii lisäosan lataamista NDI-lähteen käyttämistä varten.

Miten estän NDI-syötteiden koon muuttumisen OBS:ssä?
    Skypen NDI vaihtaa automaattisesti resoluutiota verkon käytettävissä olevan kaistanleveyden mukaan.

Näin voit pitää koon muuttumattomana OBS:ssä:

1. Napsauta NDI-lähdettä hiiren kakkospainikkeella ja valitse Transform (muunnos).
    2. Valitse Edit transform (muokkaa muunnosta).
    3. Vaihda Bounding Box Type (reunaruudun tyyppi) -asetukseksi Scale inner bounds (skaalaa sisemmät reunat).