Mikä on Skype sisällönluojille?

Takaisin hakutuloksiin

Skype sisällönluojille -toiminnon avulla voit tehdä yhteistyötä, kertoa tarinasi ja jakaa sen nopeasti yleisöllesi – ilman kalliita laitteistoinvestointeja!
    Oletko valmis aloittamaan reaaliaikaisen suoratoiston sitoutuneille faneillesi?

Skype sisällönluojille toimii suoraan NewTek NDI ® -yhteensopivissa ohjelmistoissa, ja se on saatavilla Skypessä (versio 8) Windowsin (7, 8, 8.1) ja Macin käyttäjille.

Skypen sisällönluojatilan aktivointi:

1. Avaa Lisäämore menu-valikko ja valitse Asetukset.
    2. Valitse Puhelut, ja sitten Lisäasetukset.
    3. Ota asetus Salli NDI:n käyttö käyttöön tai poista se käytöstä.

Usein kysytyt kysymykset ja Skype sisällönluojille -toiminnon tunnetut ongelmat

Miksi videokuvani hyytyy?
    Kun videopuhelusi päättyy, se saattaa näyttää hyytyneeltä. Se ei ole hyytynyt, vaan sen viimeinen ruutu on säilytetty, ja se lähetetään NDI:n kautta.

Aktivoin Skypen sisällönluojatilan, miksi se poistuu käytöstä jatkuvasti?
    Joitakin syitä sille, että Skypen sisällönluojatila poistuu käytöstä aktivoinnin jälkeen:

• Poistit sen käytöstä puhelun aikana: jos poistat Skypen sisällönluojatilan käytöstä puhelun aikana, tämä asetus säilyy samana toiminnon seuraavallakin käyttökerralla.
    • Jos käynnistät Skypen uudelleen: kun käynnistät Skypen uudelleen, Skypen sisällönluojatila poistetaan käytöstä.

Miten saan NDI-virrat OBS:ään?
    OBS vaatii lisäosan lataamista NDI-lähteen käyttämistä varten.

Miten estän NDI-syötteiden koon muuttumisen OBS:ssä?
    Skypen NDI vaihtaa automaattisesti resoluutiota verkon käytettävissä olevan kaistanleveyden mukaan.

Näin voit pitää koon muuttumattomana OBS:ssä:

1. Napsauta NDI-lähdettä hiiren kakkospainikkeella ja valitse Transform (muunnos).
    2. Valitse Edit transform (muokkaa muunnosta).
    3. Vaihda Bounding Box Type (reunaruudun tyyppi) -asetukseksi Scale inner bounds (skaalaa sisemmät reunat).