Miten kirjaudun ulos Skypestä?

Takaisin hakutuloksiin
    Uloskirjautuminen Skypestä vaihtelee riippuen alustasi tai laitteestasi. Seuraa alla olevia vaiheita oman Skype-versiosi osalta.

Android (6.0+), Android tabletti, iPhone, ja iPad

1. Näpäytä profiilikuvaasi.
    2. Vieritä alaspäin ja näpäytä kohtaa Kirjaudu ulos.
    3. Vahvista uloskirjautuminen valitsemalla vaihtoehto Kirjaudu ulos…
      • Kyllä ja unohda kirjautumistunnukset: Poistaa kirjautumistunnuksesi, jos olet aikaisemmin antanut Skypelle luvan muistaa käyttäjänimesi ja salasanasi.
      • Kyllä: Kirjaudu ulos poistamatta tallennettua käyttäjätunnustasi ja salasanaasi.
      • Peruuta: Jatka kirjautuneena Skypeen.

Android 4.0.4 - 5.1

1. Näpaytä Valikko menu button painiketta.
    2. Näpaytä Kirjaudu ulos

Windows, Mac ja Linux

1. Valitse Lisää- more button painike.
    2. Valitse Kirjaudu ulos
    3. Vahvista uloskirjautuminen valitsemalla vaihtoehto Kirjaudu ulos…
      • Peruuta: Jatka kirjautuneena Skypeen.
      • Kyllä: Kirjaudu ulos poistamatta tallennettua käyttäjätunnustasi ja salasanaasi.
      • Kyllä ja unohda kirjautumistiedot: Poistaa kirjautumistietosi, jos olet aikaisemmin antanut Skypelle luvan muistaa käyttäjätunnuksesi ja salasanasi.