Kaikki tuotteet

Miten Spotifya käytetään Skype-keskustelussa?

Takaisin hakutuloksiin

Skypen Spotify-apuohjelman avulla on entistäkin helpompaa jakaa näyte lempikappaleesta ystävien ja sukulaisten kanssa. Tämä toiminto otetaan vähitellen käyttöön Skype-käyttäjille. Varmista, että Spotify on saatavilla alueellasi. Skypen Spotify-apuohjelma ei ole käytettävissä Skypen verkkoversiossa.

Seuraavat toiminnot ovat käytettävissä Spotify-apuohjelmassa:

• Etsi kappaleita, albumeja ja artisteja.
    • Esikatsele ja jaa musiikkia.
    • Etsi musiikkia, joka toistetaan Spotifyssa.

Spotify-apuohjelman löytäminen

1. Valitse keskustelussa Apuohjelmat-valikko:
      • Add-in button Skypen mobiili- ja tablettiversiossa.
      • Add-in menu Skypen työpöytäversiossa.
    2. Avaa Spotify-apuohjelma valitsemalla se, etsi musiikkia tai tutustu ehdotettuihin soittolistoihin.
    3. Voit etsimisen aikana esikatsella kappaleen valitsemalla Toista Spotify add-in play sample button -painikkeen, jos se on käytettävissä.
    4. Kun löydät täydellisen kappaleen, jaa sen esikatselu yhteyshenkilölle valitsemalla Lähetä Spotify add-in send button -painike. Jos yhteyshenkilö haluaa kuunnella kappaleen kokonaan, hän voi valita Toista Spotifyssa -linkin.

Huomautus: Kaikista kappaleista ei ole saatavilla näytettä Skypessä. Toistokuvake ei ole käytettävissä Unplayable Spotify song icon. Voit edelleen jakaa kappaleen, mutta yhteyshenkilön on valittava Toista Spotifyssa, jotta hän voi kuunnella kappaleen Spotify-verkkosivustossa tai Spotify-sovelluksessa.