Kaikki tuotteet

Mitä voin tehdä Skype-puhelun aikana?

Takaisin hakutuloksiin

Puhelun aikana voit tehdä seuraavat toimet:

• microphone button Ota mikrofoni käyttöön tai poista se käytöstä napauttamalla tai napsauttamalla. Jos käytät Skypeä työpöytälaitteessa, mikrofonin valitseminen osoittamalla tuo näkyviin lisää ääniasetuksia.
    • Video call button Ota videokuva käyttöön tai poista se käytöstä. Jos käytät Skypeä työpöytälaitteessa, videopainikkeen valitseminen osoittamalla tuo näkyviin lisää videoasetuksia.
    • mobile swap camera button Siirry etukamerasta takakameraan (vain mobiilivideopuheluissa).
    • Merge calls Yhdistä nykyinen ja saapuva puhelu. (ei käytettävissä Skypen verkkoversiossa)
    • end call button Lopeta puhelusi.

Huomautus: Jotkin puhelunhallinnan asetuksista saattavat olla piilotettuina Skype-puhelun aikana mobiililaitteella. Saat ne näkyviin napauttamalla näyttöä.

Android (6.0+), Android-tabletti, iPhone ja iPad

Käyttöympäristösi tai laitteesi voi aiheuttaa sen, että käytettävissä on muita toimintoja Skype-puhelun aikana.

• chat button Siirry takaisin keskusteluun puhelun aikana.
    •  Grid view button Siirtyä ruudukkonäkymästä esittäjän näkymään.
    • Speaker button Ota kaiutin käyttöön tai poista se käytöstä puhelun aikana.
    • snapshot button Ota tilannekuva puhelustasi ja jaa se kaverillesi.

Näet lisää vaihtoehtoja napauttamalla lisää more menu -painiketta:

• Video call button Salli saapuva video, ota käyttöön tai poista käytöstä.
    • add people button Lisää ihmisiä puheluusi.
    • mobile call recording button Tallenna Skype-puhelusi.
    • reactions button Lähetä reaktio puhelun aikana.
    • share screen button Jaa näyttösi puhelun aikana.

Näe haluamasi henkilö (vain videopuhelut). Voit vaihtaa omasi tai kavereidesi videosyötteiden välillä. Napauta pitkään ketä tahansa puhelun osallistujaa ja vedä hänet pääpuheluikkunaan.

Keskustele jonkun kanssa kahdenvälisesti ryhmäpuhelusta. Kun olet ryhmäpuhelussa, napauta pitkään osallistujaa ja valitse Lähetä viesti.

Mykistä tai Poista puhelusta (vain ryhmäpuheluissa). Napauta pitkään ketä tahansa puhelun osallistujaa ja valitse sitten Mykistä tai Poista puhelusta. Jos mykistät tai poistat jonkun, hänelle lähetetään ilmoitus Toinen osallistuja mykisti mikrofonisi tai Toinen osallistuja on poistanut sinut puhelusta.

Skypen Windows-, Mac-, Linux-, verkko- ja Windows 10 -versio (versio 14)

Käyttöympäristöstäsi tai laitteestasi riippuen käytettävissä voi olla muita toimintoja Skype-puhelun aikana. Näin näet lisää valikon vaihtoehtoja:

• switch view desktop Siirry ruudukkonäkymästä esittäjän näkymään. (ei käytettävissä Skypen Windows 10 (versio 14) -versiossa)
    • microphone button Mikrofonin valitseminen osoittamalla tuo näkyviin lisää äänivalintoja:
      • Valitse eri mikrofonilaite, jos se on kytketty.
      • Valitse eri kaiutin, jos se on kytketty. Tämä ottaa myös käyttöön kaiutinpuheluvalinnan.
    • Video call button Videopainikkeen valitseminen osoittamalla tuo näkyviin lisää videoasetuksia:
      • Valitse eri kamera, jos se on kytketty.
      • Valitse Sumenna oma tausta. Näin voit määrittää itsesi etusijalle ja hämärtää taustasi videopuhelun aikana. (ei tuettu Linuxissa)
      • Valitse Verkkokameran asetukset, jos haluat tehdä asetuksiin muutoksia.
    • add people button Lisää ihmisiä puheluusi.
    • chat button Avaa keskustelu puhelun aikana.
      • Add-in button Jaa yhteystietoja, sijaintisi ja muita lisäosia.
    • share screen button Jaa näyttösi puhelun aikana. (ei käytettävissä Skypen verkkoversiossa)
    • snapshot button Ota tilannekuva puhelustasi ja jaa se kaverillesi. (ei käytettävissä Skypen verkkoversiossa)
    • reactions button Lähetä reaktio puhelun aikana.
    • more menu during a call Lisää vaihtoehtoja, esimerkiksi Aloita tallentaminen, Ota tekstitys käyttöön, Poista saapuva videokuva käytöstä, Aseta puhelu pitoon, siirry Ääni- ja videoasetuksiin, tai jos voit, Sumenna oma tausta (ei käytettävissä Skypen verkkoversiossa) videopuhelun aikana.

Näe haluamasi henkilö (vain videopuhelut). Voit vaihtaa omasi tai kavereidesi videosyötteiden välillä napsauttamalla ketä tahansa puhelun osallistujaa ja vetämällä hänet pääpuheluikkunaan.

Muuta videon esikatselun kokoa. Valitse videopuhelun aikana videoesikatselu hiirellä osoittamalla ja valitse suurenna Expand, jolloin se suurenee tai pienenee.

Siirry kamerasta toiseen (vain videopuhelut). Valitse eri kamera videopuhelun aikana napsauttamalla kuvaasi kakkospainikkeella.

Keskustele jonkun kanssa kahdenvälisesti ryhmäpuhelusta. Kun olet ryhmäpuhelussa, napsauta hiiren kakkospainikkeella osallistujaa ja valitse Lähetä viesti.

Mykistä tai Poista puhelusta (vain ryhmäpuheluissa). Voit mykistää puhelun osallistujan tai poistaa hänet puhelusta valitsemalla hänet osoittamalla ja napsauttamalla hänen nimensä vieressä olevaa kaksoisnuolikuvaketta. Jos mykistät tai poistat jonkun, hänelle lähetetään ilmoitus Toinen osallistuja mykisti mikrofonisi tai Toinen osallistuja on poistanut sinut puhelusta.

Haluatko lisätietoja?
    Miten soitan puhelun Skypessä?
    Miten vastaan puheluun Skypessä?