Mitä voin tehdä Skype-puhelun aikana?

Takaisin hakutuloksiin

Puhelun aikana voit:

• microphone button Ottaa mikrofonin käyttöön tai poistaa sen käytöstä napauttamalla tai napsauttamalla. Jos käytät Skypeä (versio 8) työpöytälaitteessa, mikrofonin valitseminen osoittamalla tuo näkyviin lisää ääniasetuksia.
    • Video call button Ottaa videokuvan käyttöön tai poistaa sen käytöstä.
    • mobile swap camera button Vaihtaa etukamerasta takakameraan (vain mobiilivideopuheluissa).
    • end call button Lopettaa puhelusi.

Huomautus: Jotkin puhelunhallinnan asetuksista saattavat olla piilotettuina Skype-puhelun aikana mobiililaitteella. Saat ne näkyviin napauttamalla näyttöä.

Android (6.0+), Android-tabletti, iPhone ja iPad

Käyttöympäristöstäsi tai laitteestasi riippuen käytettävissä voi olla muita toimintoja Skype-puhelun aikana.
    Näet lisää vaihtoehtoja napauttamalla valikkopainiketta more menu during a call:

• chat button Siirry takaisin keskusteluun puhelun aikana.
    • reactions button Lähetä reaktio puhelun aikana.
    • share gallery button Jaa valikoiman valokuva.
    • add people button Lisää puheluusi osallistujia.
    • snapshot button Ota tilannekuva puhelustasi ja jaa se kaverillesi.
    • mobile call recording button Tallenna Skype-puhelusi.

Näe haluamasi henkilö (vain videopuhelut). Voit vaihtaa omasi tai kavereidesi videosyötteiden välillä painamalla ketä tahansa puhelun osallistujaa pitkään ja vetämällä hänet pääpuheluikkunaan.

Skypen (versio 8) Windows-, Mac-, Linux- ja Windows 10 -versio (versio 14)

Käyttöympäristöstäsi tai laitteestasi riippuen käytettävissä voi olla muita toimintoja Skype-puhelun aikana. Näin näet lisää valikon vaihtoehtoja:

• microphone button Mikrofonin valitseminen osoittamalla tuo näkyviin lisää äänivalintoja:
      • Valitse eri mikrofonilaite, jos sellainen on yhdistettynä.
      • Valitse eri kaiutin, jos sellainen on yhdistettynä. Tämä ottaa myös käyttöön kaiutinpuheluvalinnan.
    • Call settings button Siirry ääni- ja videoasetuksiin nopeasti.
    • add people button Lisää puheluusi osallistujia.
    • chat button Siirry takaisin keskusteluun puhelun aikana.
    • share screen button Jaa näyttösi puhelun aikana.
    • snapshot button Ota tilannekuva puhelustasi ja jaa se kaverillesi.
    • reactions button Lähetä reaktio puhelun aikana.
    • more menu during a call Lisää vaihtoehtoja, aseta puhelu pitoon tai aloita tallennus.

Näe haluamasi henkilö (vain videopuhelut). Voit vaihtaa omasi tai kavereidesi videosyötteiden välillä napsauttamalla ketä tahansa puhelun osallistujaa ja vetämällä hänet pääpuheluikkunaan.

Mykistä tai Poista puhelusta (vain ryhmäpuheluissa). Voit mykistää puhelun osallistujan tai poistaa hänet puhelusta valitsemalla hänet osoittamalla ja napsauttamalla hänen nimensä vieressä olevaa kaksoisnuolikuvaketta.

Haluatko lisätietoja?
    Miten soitan puhelun Skypessä?
    Miten vastaan puheluun Skypessä?