Miten piilotan keskustelun Skypessä?

Takaisin hakutuloksiin

Keskustelun piilottaminen poistaa sen keskusteluluettelonäkymästä ja se pysyy piilotettuna, kunnes uusi viesti vastaanotetaan tai palautat piilotetut keskustelut jälleen näkyviksi.

Keskustelun piilottaminen:

1. Napauta pitkään tai napsauta hiiren kakkospainikkeella keskustelua keskusteluluettelossa.
    2. Valitse Piilota keskustelu.

Piilotetun keskustelun tarkasteleminen:

1. Valitse keskusteluluettelossa kaksoisalanuoli down chevron buttonpainike.
    2. Tuo piilotetut keskustelut takaisin näkyviin valitsemalla Piilotetut keskustelut.

Huomaa: Voit myös etsiä haun avulla tietyn keskustelun tai yhteyshenkilön nimeä.

Haluatko tietää, miten voit poistaa pikaviestin tai keskustelun Skypessä? Lisätietoja.