Miten keskustelu piilotetaan Skypessä?

Takaisin hakutuloksiin
    Keskustelun piilottaminen on mahdollista vain Skypen Windows-, Mac-, Linux- ja Windows 10- (versio 14), Android- (6.0+) ja iOS-versioissa.

1. Napauta pitkään tai napsauta hiiren kakkospainikkeella keskustelua viimeisimpien keskusteluiden luettelossa.
    2. Valitse Piilota keskustelu.
      Keskustelusi piilotetaan viimeisimpien keskusteluiden luettelosta, ja se säilyy piilotettuna, kunnes uusi viesti saapuu.

Tarvitseeko sinun löytää piilotettu keskustelu? Löydät keskustelun etsimällä tietyn keskustelun tai yhteyshenkilön nimeä haun avulla.