Miten löydän tietyn viestin Skype-keskustelusta?

Takaisin hakutuloksiin
    1. Siirry Skype-keskusteluun, josta haluat hakea.
    2. Etsintä:
      • Windows-, Mac-, Linux-, Web- ja Windows 10 -versioissa – valitse Etsi Find button-painike keskustelun otsikon alapuolelta.
        Voit myös avata etsimistoiminnon viestiruudusta näppäinyhdistelmällä Ctrl + F Windows-tietokoneessa tai Komento + F Mac-tietokoneessa.
      • Android-laitteessa (6.0 tai uudempi),  iPhonessa ja iPadissa – napauta keskustelun otsikkoa ja valitse haku keskustelusta.
    3. Kirjoita hakuruutuun haettava sana tai lause. Tulokset tulevat automaattisesti näkyviin viimeisimmästä viestistä alkaen.
    4. Voit siirtyä edelliseen tai seuraavaan tulokseen ylä- ja alakaksoisnuolipainikkeilla.

Kun haet tiettyä sanaa tai lausetta keskustelusta, näet tulokset viimeisten kuuden kuukauden ajalta.

Kun haet tiettyä sanaa tai lausetta keskustelusta, näet 30 tulosta.