Miten löydän tietyn viestin Skype-keskustelusta?

Takaisin hakutuloksiin
    Voit hakea tiettyä tekstiä keskustelusta Skypen (versio 8) Windows-, Mac-, Linux- ja Windows 10 -versioissa (versio 14).

1. Siirry Skype-keskusteluun, josta haluat hakea.
    2. Valitse Etsi Find button-painike keskustelun otsikon alapuolelta.
      Voit myös avata etsimistoiminnon viestiruudusta näppäinyhdistelmällä Ctrl + F Windows-tietokoneessa tai Komento + F Mac-tietokoneessa.
    3. Kirjoita hakuruutuun haettava sana tai lause. Tulokset tulevat automaattisesti näkyviin viimeisimmästä viestistä alkaen.
    4. Voit siirtyä edelliseen tai seuraavaan tulokseen ylä- ja alakaksoisnuolipainikkeilla.
      Find box

Kun haet tiettyä sanaa tai lausetta keskustelusta, näet tulokset viimeisten kuuden kuukauden ajalta.

Kun haet tiettyä sanaa tai lausetta keskustelusta, näet 30 tulosta.