Miten muutan Skypen ääni- ja videoasetuksia tietokoneella?

Takaisin hakutuloksiin
    1. Valitse profiilikuvasi.
    2. Valitse AsetuksetSettings button.
    3. Valitse Ääni ja videoAudio.
    4. Voit mukauttaa seuraavia ääni- ja videoasetuksia:
      • Kamera – valitse eri kamera, jos se on kytketty.
        • Kameran esikatselu – näytä esikatselu kameran kuvasta.
        • Verkkokameran asetukset – mukauta verkkokamerasi kirkkautta, kontrastia ja muuta. Tämä ominaisuus on käytettävissä vain Skypen Windows-, Mac- ja Linux-versioissa.
      • Mikrofoni – valitse eri mikrofonilaite, jos se on kytketty.
        • Säädä mikrofonin asetuksia automaattisesti – kun tämä asetus on käytössä, mikrofonin äänenvoimakkuus säädetään automaattisesti. Kun poistat tämän asetuksen käytöstä, voit säätää mikrofonin äänenvoimakkuutta manuaalisesti. (ei käytettävissä Skypen verkkoversiossa)
      • Kaiuttimet – valitse eri kaiutin, jos sellainen on yhdistettynä.
        • Kaiuttimien äänenvoimakkuus – säädä kaiuttimien äänenvoimakkuutta. (ei käytettävissä Skypen verkkoversiossa)
          • Huomautus: Kaiuttimien äänenvoimakkuus on oletusarvoisesti maksimitasolla (taso 10), ja sitä voi muuttaa milloin tahansa. Tämä asetus määrittää Skype-soittoäänten ja -puhelujen äänenvoimakkuuden laitteen asetuksista riippumatta.
        • Testaa ääni – valitse tämä, jos haluat testata kaiuttimen nykyistä äänenvoimakkuutta.
        • Poista mykistys saapuvissa puheluissa – määritä, haluatko vaientaa saapuvat puhelut valitsemalla Käytössä tai Pois käytöstä. (ei käytettävissä Skypen verkkoversiossa)
        • Hälytä eri laitteessa – voit määrittää saapuvat Skype-puhelut hälyttämään useissa äänilaitteissa, jos olet esimerkiksi yhdistänyt sekä kuulokemikrofonin että kaiuttimet. (ei käytettävissä Skypen verkkoversiossa)
      • Soita ilmainen testipuhelu – tämän toiminnon avulla voit tarkistaa äänesi ja mikrofonisi oikean toiminnan Skypessä.