Miten jakelen Skypen organisaatiooni järjestelmänvalvojana?

Takaisin hakutuloksiin

Kehotamme järjestelmänvalvojia käyttämään Skypen Windows 10 -versiota, jonka voi jaella Windows 10:n käyttäjille Microsoft Storen kautta. Saat lisätietoja tutustumalla offline-sovellusten jakeluun Microsoft Storessa.

Järjestelmänvalvojat, jotka haluavat jaella Skypen MSI:n kautta, voivat ladata Skype MSI:n uusimman version jaettavaksi organisaatiossa.

Huomautus: Tarkista Skypen järjestelmävaatimukset ennen asennusta.

Jos saat virheilmoituksen asentaessasi Skypeä MSI:n kautta, katso lisäohjeita Windows Installer -virhesanomien luettelosta.