Skypen päivittäminen Windows 10:ssä

Takaisin hakutuloksiin

Sain ilmoituksen siitä, ettei Skypen versiota 7 enää tueta. Käytän Skypeä Windows 10 -laitteella. Mitä tämä tarkoittaa minulle?

Vahvista ensin käyttämäsi Skypen versionumero.

Jos käytät:

• Skypen Windows 10 -version sovellusversiota 12 tai sitä uudempaa, sinun ei tarvitse tehdä päivitystä.
    • Skypen Windows 10 -version sovellusversiota 11, sinun täytyy päivittää viimeisimpään versioon Microsoft Storen kautta. Skypen Windows 10 -version sovellusversiota 11 ei enää tueta.
    • Skypen Windows -työpöytäversion sovellusversio 7: sinun tulisi päivittää Skype-versioon 8, jotta voit säilyttää paikallisen keskusteluhistoriasi ja viedä sen. Lisätietoja päivittämisestä ja historiatiedoston viemisestä.