Miten poistan yhteystiedon Skypessä?

Takaisin hakutuloksiin

Skypen Windows-, Mac-, Linux-, verkko- ja Windows 10- (versio 14), Android- (6.0+) ja iOS-versio

1. Napauta pitkään tai napsauta hiiren kakkospainikkeella yhteystietoa, jonka haluat poistaa.
    2. Valitse Näytä profiili.
    3. Yhteystiedon poistaminen:
      • Työpöytäversiossa – valitse joko MuokkaaEdit button-painike ja sitten Poista yhteystietoluettelosta tai vieritä alas profiili-ikkunassa ja valitse Poista yhteystietoluettelosta.
      • Mobiiliversiossa – napauta joko MuokkaaEdit button-painiketta ja sitten Roskakori Trash can button-painiketta tai vieritä alas profiili-ikkunassa ja napauta Poista yhteystietoluettelosta.
    4. Valitse vahvistusikkunassa uudelleen Poista. Kun yhteyshenkilö on poistettu, hän saattaa edelleen nähdä yksityiskohtaiset profiilitietosi. Lisätietoja.

Huomautus: Kun poistat Skype-yhteyshenkilön, joka on myös yhteyshenkilö laitteesi synkronoidussa osoitekirjassa, henkilöä ei enää näytetä Omat yhteystiedot -kohdassa, mutta hänet näytetään edelleen Kaikki-kohdassa.

Android 4.0.4 - 5.1

1. Napauta pitkään yhteystietoa, jonka haluat poistaa.
    2. Valitse Poista yhteystieto. Napauta vahvistusikkunassa uudelleen Poista.