Miten poistan yhteystiedon Skypessä?

Takaisin hakutuloksiin

Skypen Windows-, Mac-, Linux-, verkko- ja Windows 10- (versio 14), Android- (6.0+) ja iOS-versio

1. Yhteystiedot-välilehdessä napauta pitkään tai napsauta hiiren kakkospainikkeella yhteystietoa, jonka haluat poistaa.
    2. Valitse Poista yhteystieto.
    3. Valitse vahvistusikkunassa uudelleen Poista yhteystieto. Kun yhteyshenkilö on poistettu, hän saattaa edelleen nähdä yksityiskohtaiset profiilitietosi. Lisätietoja.

Huomautus: Kun poistat Skype-yhteyshenkilön, joka on myös yhteyshenkilö laitteesi synkronoidussa osoitekirjassa, henkilöä ei poisteta laitteestasi, ainoastaan Skypestä.

Android 4.0.4 - 5.1

1. Yhteystiedot-välilehdessä napauta pitkään yhteystietoa, jonka haluat poistaa.
    2. Napauta Poista yhteystieto. Napauta vahvistusikkunassa uudelleen Poista.