Miten estän Skypeä käynnistymästä automaattisesti työpöydällä?

Takaisin hakutuloksiin

Skypen automaattisen käynnistymisen estäminen on käytössä vain Windowsin, Macin ja Linuxin Skypessä.

1. Napsauta profiilikuvaasi.
    2. Valitse Settings button Asetukset.
    3. Valitse Settings button Yleiset.
    4. Ota Käynnistys ja sulkeminen -kohdassa Käynnistä Skype automaattisesti pois käytöstä.
    Huomautus: Skypen automaattisen käynnistyksen estäminen ei ole käytössä Skype for Windows 10:ssä (versio 14). Jos haluat estää Skypeä käynnistymästä automaattisesti, kirjaudu ulos sovelluksesta.