Mikä Skype SMS Connect on ja miten sitä käytetään?

Takaisin hakutuloksiin
    Oletko koskaan halunnut lähettää ja vastaanottaa tekstiviestejä suoraan pöytätietokoneellasi? Skype SMS Connectin avulla voit yhdistää Android-puhelimen Windows PC- tai Mac-koneeseen, jotta voit lähettää tekstiviestejä suoraan tietokoneeltasi.

Tutustu Skype-tekstiviestien ja Skype SMS Connectin eroihin.

Jotta voit ottaa Skype SMS Connectin käyttöön ja lähettää tai vastaanottaa Skype SMS Connect -viestejä pöytätietokoneellasi, tarvitset seuraavat:
    • Skype Android-puhelimessa (6.0 tai uudempi).
      JA
    • Skype (versio 8) Windowsissa tai Macissa, tai Skypen Windows 10 -versio (versio 14).

Skype SMS Connectin käyttöönotto

Android-puhelimessa:

1. Kirjaudu sisään Skypeen Android-puhelimessa.
    2. Napauta profiilikuvaasi.
    3. Napauta Asetukset.
    4. Napauta Viestit.
    5. Napauta Tekstiviestit.
    6. Tietokoneen synkronoinnin vaiheissa on eroja, jos sinulla on Skype-saldoa:
      • Minulla on Skype-saldoa: Valitse Puhelimella SMS Connectin avulla -kohdan valintanappi ja napauta sitten Määritys.
      • Minulla ei ole Skype-saldoa: Napauta Määritys .
    7. Vahvista puhelinnumerosi ja napauta sitten Jatka.
    8. Näkyviin tulevat tietokoneesi nimi ja vahvistuskoodi.
      Suosittelemme tietoturvasyistä jatkamaan alla olevien ohjeiden mukaisesti ja vahvistamaan, että tämä koodi vastaa tietokoneeseesi lähetettyä koodia. Lue lisää siitä, miksi tarvitset vahvistuskoodin SMS Connectin käyttöönottoon.

Tarkista, että Androidin vahvistuskoodi vastaa tietokoneeseen lähetettyä koodia:

1. Kirjaudu Skypeen tietokoneella käyttämällä samaa tiliä, jota käytit kirjautumiseen Androidissa.
    2. Valitse profiilikuvasi.
    3. Valitse Asetukset.
    4. Valitse Viestit.
    5. Valitse Tekstiviestit.
    6. Vahvista, että tietokoneen nimi ja vahvistuskoodi vastaavat Android-puhelimessa näkyviä tietoja.

Vahvista lopuksi Android-puhelimessa, että vahvistuskoodit vastaavat toisiaan:

1. Vahvista, että vahvistuskoodit vastaavat toisiaan, napauttamalla Androidin ilmoitusikkunassa Kyllä.
    2. Yhdistetyn tietokoneen nimi näkyy Androidissa.

Kun olet synkronoinut Android-puhelimen tietokoneesi kanssa, aina, kun joku lähettää tekstiviestin Android-puhelimeesi, vastaanotat sen myös Skype-keskusteluihin, jos olet kirjautunut sisään. Uuden SMS Connect -keskustelun aloittaminen:

1. Valitse Uusi keskustelu -painike.
    2. Valitse Uusi tekstiviesti.
    3. Valitse yhteystietoluettelosta vastaanottajia, käytä hakua tai anna puhelinnumero ja valitse sitten Valmis.
    4. Kirjoita viesti ja valitse sitten Lähetä-painike.

Kun poistat SMS Connectin käytöstä yhdistetyissä laitteissa, tämä poistaa kaikki tekstiviestit, jotka lähetettiin sinä aikana, kun laitteet oli yhdistetty.

Joko Android-puhelimessa tai tietokoneessa:

1. Valitse profiilikuvasi.
    2. Valitse Asetukset.
    3. Valitse Viestit.
    4. Valitse Tekstiviestit, ja...
      • Android-puhelimessa: Katkaise kaikkien laitteiden yhteys napauttamalla Poista kaikki.
      • Tietokoneessa: Valitse Lisää-painike ja valitse sitten Poista tämä laite.
    5. Vahvista, että haluat poistaa laitteen ja kaikki tekstiviestikeskustelut yhdistetyistä laitteistasi, ja napauta sitten Poista tai Poista kaikki.

SMS Connectin tiedot voi poistaa pöytätietokoneesta tai Android-puhelimesta:

Yhdistetyssä tietokoneessa:

1. Valitse profiilikuvasi.
    2. Valitse Asetukset.
    3. Valitse Viestit.
    4. Valitse Tekstiviestit.
    5. Valitse Lisää-painike ja valitse sitten Poista kaikki SMS Connect -viestit Skypestä. Tämä toiminto poistaa kaikki aiemmat tiedot. Koska laitteet on edelleen yhdistetty toisiinsa, kaikki uudet viestit näkyvät normaalisti.
    6. Valitse Poista SMS Connect -tiedot -ikkunassa Poista.

Android-laitteessa (tämä poistaa kaikki yhdistetyt laitteet ja kaikki SMS Connect -tiedot):

1. Napauta profiilikuvaasi.
    2. Napauta Asetukset.
    3. Napauta Tekstiviestit.
    4. Napauta Määritys.
    5. Napauta Jatka.
    6. Napauta Poista kaikki SMS Connect -viestit Skypestä. Tämä poistaa kaikki yhdistetyt laitteet ja kaikki SMS Connect -tiedot.

Olen lisännyt pöytätietokoneeni Skype SMS Connectiin. Miksi en näe tekstiviestikeskustelujani?
    Skype SMS Connect ei synkronoi puhelimesta aiempia viestejä ajalta ennen puhelimen yhdistämistä pöytätietokoneeseen. Kun pöytätietokoneesi on lisätty SMS Connectiin, vastaanotat uudet viestit.

Miksi en näe Skypen tekstiviestikeskusteluja Skypen Android-versiossa?
    Skype SMS Connect toimii tällä hetkellä vain välitystoimintona. Jatka puhelimen viestisovelluksen käyttämistä.

Yritän yhdistää pöytätietokonettani, mutta sitä ei näy Android-puhelimessani.
    Tähän voi olla muutamia syitä. Tarkista seuraavat:

• Varmista, että pöytätietokoneessasi on Skypen uusin versio.
    • Varmista, että olet kirjautunut samaan tiliin sekä tietokoneessa että Android-puhelimessa.

En saa viestejä tai ne saapuvat hitaasti.
    Toimittamatta jääneiden tai hitaiden viestien yleisin syy on se, että Skype on käytössä akun hallintatilassa (Android Doze). Android Dozen käytöstä poistaminen:
    1. Napauta profiilikuvaasi.
    2. Napauta Asetukset.
    3. Napauta Viestit.
    4. Napauta Tekstiviestit.
    5. Napauta Määritys.
    6. Napauta Jatka.
    7. Napauta Suorita Skype taustalla.

Miksi en voi lähettää valokuvia tai videoita Skypen työpöytäversiosta?
    Sovellus ei tue tällä hetkellä mediasisällön lähettämistä. Sovellus tukee kuitenkin valokuvien ja videoiden vastaanottamista.

Miksi en voi poistaa Skype-tekstiviestejä, jotka on lähetetty Skypen työpöytäversiosta?
    Tuemme tällä hetkellä vain koko keskustelun poistamista Skypen työpöytäversiosta. Voit myös poistaa yksittäisen viestin puhelimen viestisovelluksesta ja se poistetaan Skypestä.

Miksi en näe puhelimen yhteystietoja Skypen työpöytäversiossa?
    Skype käyttää vain sen laitteen paikallista osoitteistoa, johon se on asennettu. Jos laitteesi ei voi käyttää paikallista osoitteistoa, näytämme Android-puhelimen osoitteiston nimen, jos olet antanut oikeuden synkronoida osoitteistosi Skypen yhteystietoluettelon kanssa.