Miten lisään puhelinnumeron yhteystiedoksi Skypessä?

Takaisin hakutuloksiin
    Kun lisäät kavereita ja perheenjäseniäsi Skypessä tallentamalla heidän puhelinnumeronsa, voit pitää heihin helposti yhteyttä kaikilla laitteillasi. Voit lisätä puhelinnumeron yhteystiedoksi Skypen versiossa 8 Androidissa (6.0+), Android-tabletissa, iPhonessa, iPadissa, työpöytälaitteilla ja Skypen Windows 10 -versiossa (versio 14).

Puhelinnumeron voi lisätä yhteystiedoksi kahdella eri tavalla:

• Yhteystiedot-välilehdestä
      1. Valitse Uusi yhteystieto -painike  new contact button.
      2. Valitse Lisää puhelinnumero -painike Add a phone number button.
      3. Anna yhteyshenkilön nimi ja puhelinnumero ja valitse Tallenna-painike.

• Valintapaneelista
      1. Valitse Valintapaneeli-painike  Dialpad button.
      2. Anna puhelinnumero ja valitse Tallenna puhelinnumero.
      3. Anna yhteyshenkilön nimi ja valitse Tallenna-painike.

Tallennetut yhteystiedot näkyvät yhteystietoluettelossasi. Voit soittaa heille tai lähettää heille tekstiviestejä, kunhan sinulla on Skype-saldoa.