Kaikki tuotteet

Miten lisään puhelinnumeron yhteystiedoksi Skypessä?

Takaisin hakutuloksiin
    Kun lisäät kavereita ja perheenjäseniäsi Skypessä tallentamalla heidän puhelinnumeronsa, voit pitää heihin helposti yhteyttä kaikilla laitteillasi.

Puhelinnumeron voi lisätä yhteystiedoksi kahdella eri tavalla:

• Yhteystiedot-välilehdestä
      1. Valitse Uusi yhteystieto  new contact button -painike.
      2. Valitse Lisää puhelinnumero Add a phone number button -painike.
      3. Anna yhteyshenkilön nimi ja puhelinnumero ja valitse Tallenna-painike.

• Valintapaneelista
      1. Valitse Valintapaneeli Dialpad button -painike.
      2. Anna puhelinnumero ja valitse Tallenna puhelinnumero.
      3. Anna yhteyshenkilön nimi ja valitse Tallenna-painike.
        Huomautus: Vaihtoehto tallentaa puhelinnumero valintapaneelista ei ole käytettävissä Skypen verkkoversiossa.

Tallennetut yhteystiedot näkyvät yhteystietoluettelossasi. Voit soittaa heille tai lähettää heille tekstiviestejä, kunhan sinulla on Skype-saldoa.