Kuinka voin ajoittaa puhelun Skypessä?

Takaisin hakutuloksiin

Skype-puheluiden ajoittamisen avulla on helppo muistaa soittaa yksityispuhelu ystävillesi tai perheellesi. Et tarvitse jaettua kalenteria, koska kutsu ja muistutukset ovat kaikki Skypen sisällä.

Puhelun ajoittaminen:

1. Kirjaudu sisään Skypeen.
    2. Siirry johonkin keskusteluistasi.
    3. Aloita valitsemalla Ajoita puhelu call scheduling button -painike. Painike on joko luontipalkin vieressä tai Apuohjelmat-valikossa:
      • Add-in button Skypen mobiili- ja tablettiversioissa
      • Add-in menu Skypen työpöytäversiossa
    4. Ajoita puhelu -ikkunassa voit määrittää puhelulle otsikon, valita päivämäärän ja kellonajan sekä asettaa muistutuksen.
    5. Valitse Lähetä, ja muistutus puhelusta lähetetään keskusteluun, jossa yhteystieto voi hyväksyä tai hylätä ajoitetun puhelun.

Skype-puhelun ajoittamisen tärkeimmät ominaisuudet

• Voit ajoittaa puhelun missä tahansa keskustelussa ja saada ilmoituksen, kun se hyväksytään tai hylätään.
    • Vastaanota push-ilmoituksia ja sovelluksen sisäisiä ilmoituksia ajoitetuista puheluista, joihin sinut on kutsuttu. Varmista, että otat Ajoitettujen puheluiden ilmoitukset käyttöön Skypen mobiili- ja työpöytäversioissa.
    • Voit määrittää kullekin puhelulle muistutusajankohdan ja saada puhelun alkaessa ilmoituksen riippumatta siitä, onko sovellus käynnissä vai ei.
    • Voit seurata ja päivittää ajoitettuja puheluita keskustelussa olevasta muistutuksesta.
    • Tarkastele ajoitettuja puheluja Puhelut-välilehdessä.