Miten live-tekstitykset otetaan käyttöön Skype-puhelun aikana?

Takaisin hakutuloksiin

Skypen live-tekstitysten avulla voit lukea ääni- tai videopuhelun aikana puhutut sanat. Live-tekstitykset ovat käytettävissä Skype-versiossa 8 Androidissa (6.0 tai uudempi), Android-tabletissa, iPhonessa, iPadissa, Linuxissa, Macissa, Windowsissa ja Skypen Windows 10 -versiossa (versio 14).

Live-tekstitysten ottaminen käyttöön Skypessä

1. Valitse ääni- tai videopuhelun aikana Lisää more button-painike.
    2. Valitse Ota tekstitys käyttöön.

Jos haluat tarkastella tekstityshistoriaa puhelun aikana, valitse tekstityksen yläpuolella näkyvä kaksoisnuoli, ja näkyviin tulee sivupalkki, jossa näkyy puhelun tekstityshistoria.

Live-tekstitysten ottaminen käyttöön oletukseksi kaikissa Skype-puheluissa:

1. Valitse profiilikuvasi.
    2. Valitse Asetukset.
    3. Valitse Puhelut.
    4. Valitse Puhelun tekstitys.
    5. Ota käyttöön Näytä tekstitys kaikissa ääni- ja videopuheluissa.

Huomautus: Jos haluat nähdä tekstitykset vain muiden osallistujien osalta, etkä oman puheesi tekstitystä, ota käyttöön näytä vain muiden osallistujien tekstitys -toiminto.

Live-tekstitysten poistaminen käytöstä Skypessä

1. Valitse ääni- tai videopuhelun aikana Lisää more button-painike.
    2. Valitse Poista tekstitys käytöstä.

Tekstityksen kielen vaihtaminen

1. Valitse profiilikuvasi.
    2. Valitse Asetukset.
    3. Valitse Puhelut.
    4. Valitse Puhelun tekstitys.
    5. Valitse Tekstityksen kieli -kohdassa Puhuttu kieli ja valitse sitten luettelosta haluamasi kieli.