Skypen ohje

    Kaikki tuotteet

    Miksi tarvitsen vahvistuskoodin Skype SMS Connectin käyttöönottoon?

    Takaisin hakutuloksiin
    Tietoturvasyistä ja sen varmistamiseksi, että vain hyväksytyillä laitteilla on pääsy tekstiviestikeskusteluihisi, vaadimme yhdistämään manuaalisesti kunkin laitteen, jota haluat käyttää SMS Connectin kanssa. Lue lisää Skype SMS Connectista ja sen käyttämisestä.

    Ei hätäpuheluja Skypellä
    Skype ei korvaa puhelintasi, eikä sillä voi soittaa hätäpuheluja.