Mitä eroa Skype-tekstiviesteillä ja Skype SMS Connectilla on?

Takaisin hakutuloksiin

Sekä Skype-tekstiviestien että ja Skype SMS Connectin avulla voit lähettää tekstiviestejä Skypen kautta. Kun käytät Skypeä tekstiviestien lähettämiseen, tarvitset jonkin verran Skype-saldoa, mutta Skype SMS Connectia käyttäessäsi palveluntarjoaja saattaa laskuttaa sinulta normaalin tekstiviestin hinnan.

Kuvaus Skype SMS Connect Skype-tekstiviestit
    Saatavilla seuraaviin:
    • Skype (versio 8) Windowsissa tai Macissa, yhdistetty Androidiin (6.0 tai uudempi)
    • Skypen Windows 10 -versio (versio 14), yhdistetty Androidiin (6.0 tai uudempi)
    • Skype Androidissa (6.0 tai uudempi)
    • Skype iOS:ssä
    • Skype (versio 8) Windowsissa, Macissa tai Linuxissa
    • Skypen Windows 10 -versio (versio 14)
    • Skypen Windows 10 -versio (versio 12)
    Vaatii Skype-saldoa?   check mark
    Uusien keskustelujen aloittaminen? check mark check mark
    Kahdenkeskisten tekstiviestien lähettäminen? check mark check mark
    Ryhmätekstiviestien lähettäminen? check mark
    Kahdenkeskisten tekstiviestien vastaanottaminen? check mark check mark
    Huomautus: Mahdollisuus vastaanottaa tekstiviestejä Skypessä on tällä hetkellä saatavilla vain Yhdysvalloissa oleville asiakkaille, joilla on Skype-numero ja jotka ovat ottaneet soittajatunnuksen käyttöön.
    Multimediasisältöjen vastaanottaminen (valokuvat ja videot)? check mark
    Tekstiviestien synkronointi Android-puhelimesta, jotta voit lukea ne tai vastata niihin Windows PC- tai Mac-tietokoneella? check mark

Oletko valmis oppimaan lisää?
    Tekstiviestien lähettäminen Skypessä mobiililaitteella tai työpöytäversiolla.
    Skype SMS Connectin käyttäminen