Miten jaetun ikkunan näkymää käytetään Skypen työpöytäversiossa?

Takaisin hakutuloksiin

Jaetun ikkunan näkymän avulla voit asettaa yhteystietoluettelon yhden ikkunan näkymään ja avata kunkin keskustelun erillisessä näkymässä. Voit vetää yhteystiedon ja keskustelun ikkunoita mihin tahansa näytössäsi ja mukauttaa siten Skypen käyttämisen itsellesi sopivaksi.

Huomautus: Jaetun ikkunan näkymä ei ole käytettävissä mobiili- tai verkkoversiossa.

Jaetun näkymän tilan käyttöön ottaminen:

1. Valitse Lisää more menu button-valikko.
    2. Valitse Ota käyttöön jaetun näkymän tila.

enable split view mode

3. Yhteystietojen ja keskustelun ikkunat on nyt jaettu ja ne voidaan asettaa mihin tahansa ruudullasi.

Miten avaan useita keskustelunäyttöjä?

Kaksoisnapsauta olemassa olevaa keskustelua keskustelujen luettelossa tai avaa se uuteen ikkunaan aloittamalla uusi keskustelu.

Split screen view