Miten lähetän yhteyshenkilön tiedot jollekulle Skypessä?

Takaisin hakutuloksiin
    Voit jakaa kaverin yhteystietokortin kenelle tahansa muulle yhteyshenkilölle keskustelusta tai suoraan hänen Skype-profiilistaan. Yhteystietoja voi lähettää ja vastaanottaa Skypen (versio 8) Android- (6.0+), Android-tabletti-, iPhone-, iPad-, Windows-, Mac-, Linux- ja Windows 10 -versiossa (versio 14).

Kaverin yhteystietokortin lähettäminen jollekulle:

Keskustelusta:

1. Valitse Yhteystietokortti-painike  Contact card button.
    2. Valitse valintapainike niiden yhteystietojen vierestä, jotka haluat jakaa, ja valitse Lähetä.

Jonkun profiilista:

1. Siirry jaettavan yhteystiedon profiiliin.
    2. Valitse Jaa yhteystieto käyttäjälle.
    3. Valitse valintapainike niiden yhteystietojen vierestä, jotka haluat jakaa, ja valitse Lähetä.