Miten lähetän yhteyshenkilön tiedot jollekulle Skypessä?

Takaisin hakutuloksiin

Voit jakaa ystävän yhteystietokortin kenelle tahansa muulle yhteyshenkilölle keskustelusta tai suoraan henkilön Skype-profiilista. Yhteystietoja voi lähettää ja vastaanottaa Skypen Android- (6.0+), Android-tabletti-, iPhone-, iPad-, Windows-, Mac-, Linux-, verkko- ja Skype for Windows 10 (versio 14) -versioissa.

Ystävän yhteystietokortin lähettäminen toiselle käyttäjälle:

Keskustelusta:

1. Valitse Yhteystietokortti Contact card button-painike.
    2. Valitse valintapainike niiden yhteystietojen vierestä, jotka haluat jakaa, ja valitse sitten Lähetä.

Käyttäjän profiilista:

1. Siirry jaettavan yhteystiedon profiiliin.
    2. Valitse Jaa yhteystieto käyttäjälle.
    3. Valitse valintapainike niiden yhteystietojen vierestä, jotka haluat jakaa, ja valitse sitten Lähetä.

Vetämällä ja pudottamalla työpöydälle:

1. Avaa keskustelu sen henkilön tai ryhmän kanssa, jolle haluat jakaa yhteystiedon.
    2. Etsi yhteystieto, jonka haluat jakaa, kohdasta Yhteyshenkilöt Contacts Icon tai Keskustelut Chats Icon.
    3. Voit vetää ja pudottaa yhteystiedon keskusteluikkunaan.
    4. Valitse, haluatko jakaa yhteystiedon vai lisätä yhteyshenkilön keskusteluun.

Huomautus: Voit luoda ryhmäkeskustelun helposti vetämällä ja pudottamalla yhteyshenkilön kahdenkeskiseen keskusteluusi.