Miten voin ladata saapuvat kuvat tai tiedostot automaattisesti Skypen työpöytäversiossa?

Takaisin hakutuloksiin
    1. Valitse profiilikuvasi.
    2. Valitse AsetuksetSettings button.
    3. Valitse Viestit Messaging button.
    4. Valitse Lataa kuvat automaattisesti ja/tai Lataa tiedostot automaattisesti. Kun olet ottanut tämän asetuksen käyttöön, uudet kuvat tai tiedostot, jotka vastaanotat keskustelussa, ladataan ja tallennetaan automaattisesti laitteeseesi. Voit siirtyä takaisin Asetuksiin ja poistaa ominaisuuden käytöstä milloin tahansa.

Tiedostojen oletusarvoinen tallennussijainti on Lataukset.

Hakemiston vaihtaminen, johon vastaanotettu tiedosto tallennetaan

1. Valitse profiilikuvasi.
    2. Valitse AsetuksetSettings button.
    3. Valitse Viestit Messaging button.
    4. Valitse Kun vastaanotan tiedoston -kohdassa Vaihda hakemistoa.
    5. Valitse kansio, jonka haluat määrittää uudeksi oletussijainniksi ja napsauta sitten Valitse kansio.