Miten voin ladata saapuvat tiedostot automaattisesti Skypen työpöytäversiossa?

Takaisin hakutuloksiin
    1. Valitse profiilikuvasi.
    2. Valitse AsetuksetSettings button.
    3. Valitse Viestit Messaging button.
    4. Valitse saapuvien tiedostojen automaattinen lataaminen. Kun olet ottanut tämän asetuksen käyttöön, uudet tiedostot, jotka vastaanotat keskustelussa, ladataan ja tallennetaan automaattisesti laitteeseesi. Voit siirtyä takaisin Asetuksiin ja poistaa ominaisuuden käytöstä milloin tahansa.

Tiedostojen oletusarvoinen tallennussijainti on Lataukset.

Hakemiston vaihtaminen, johon vastaanotettu tiedosto tallennetaan

1. Valitse profiilikuvasi.
    2. Valitse AsetuksetSettings button.
    3. Valitse Viestit Messaging button.
    4. Valitse Kun vastaanotan tiedoston -kohdassa Vaihda hakemistoa.
    5. Valitse kansio, jonka haluat määrittää uudeksi oletussijainniksi ja napsauta sitten Valitse kansio.