Mikä on Ihmisiä, joita saatat tuntea ja miten se toimi Skypessä?

Takaisin hakutuloksiin

Ihmisiä, joita saatat tuntea auttaa sinua löytämään kavereitasi Skypestä nopeasti. Nämä ehdotukset perustuvat yhteisiin yhteyshenkilöihin, joita olet lisännyt tai joiden kanssa olet keskustellut Skypessä.

Ihmisiä, joita saatat tuntea näkyy Keskustelut-välilehdessäsi. Kun valitset lisää-painikkeen more button Ihmisiä, joita saatat tuntea -toiminnossa, sinulla on käytettävissä seuraavat vaihtoehdot:

• Lisätietoja
    • Piilota ominaisuus toistaiseksi
    • Näytä lisää ehdotettuja yhteyshenkilöitä (työpöytälaitteella); Katso kaikki (mobiililaitteella)

Voit hallita näkyvyyttäsi ehdotuksissa ja niiden vastaanottamista muuttamalla tietosuoja-asetuksiasi Skypessä.

Ihmisiä, joita saatat tuntea -ehdotuksiin käytetään yhteystietoja, kun käyttäjä on antanut tähän luvan. Käyttäjä voi muuttaa suostumustaan milloin tahansa. Vain osaa Skype-profiiliisi yhdistetyistä yhteystiedoista käytetään parantamaan Ihmisiä, joita saatat tuntea -ehdotuksia. Yhteyshenkilön tulisi täyttää ainakin yksi seuraavista vaatimuksista:

• Olet ottanut yhteyttä yhteyshenkilöön, ja hän on hyväksynyt pyyntösi.
    • Yhteyshenkilö on ottanut yhteyttä sinuun, ja olet hyväksynyt hänen pyyntönsä.
    • Sekä sinulla että yhteyshenkilöllä on tai ollut toisenne tallennettuina yhteystietoluetteloissanne. Jos olet poistanut yhteyshenkilön, häntä voidaan edelleen käyttää Ihmisiä, joita saatat tuntea -ehdotuksissa. Lisätietoja heidän käyttämisensä estämisestä.
    • Sekä sinä että yhteyshenkilö olette synkronoineet osoitteistonne, ja olette tallentaneet toisenne laitteillanne. Voit estää tämän poistamalla yhteystietojen synkronoinnin käytöstä. Lisätietoja.
    • Napsautit yhteyshenkilön lähettämään kutsulinkkiä, ja hyväksyit hänen pyyntönsä.
    • Yhteyshenkilö napsautti kutsulinkkiäsi ja hyväksyi pyyntösi. Lisätietoja henkilön kutsumisesta Skypen käyttäjäksi.

Ihmisiä, joita saatat tuntea -ehdotukset eivät ole yhteyshenkilöitäsi, eikä heillä ole oikeutta nähdä vain yhteyshenkilöille tarkoitettuja profiilitietoja.

Yhteystietojasi käytetään vain tuntemiesi ihmisten löytämisen helpottamiseen. Yhteystietojasi käytetään Ihmisiä, joita saatat tuntea -ehdotusten näyttämisen lisäksi myös esimerkiksi:

• Hakutulosten järjestämiseen ensin, jos sinulla on yhteisiä yhteyshenkilöitä yhteystietotuloksen kanssa.
    • Yhteisten yhteyshenkilöiden määrän näyttäminen muissa hakutulosten yhteystiedoissa.
    1. Valitse profiilikuvasi.
    2. Valitse Yhteystiedot Contacts tab.
    3. Valitse Tietosuoja.
    4. Poista Vastaanota ehdotuksia käytöstä. Et enää näe Ihmisiä, joita saatat tuntea Keskustelut-välilehdessäsi.

Lue miten voit lopettaa näkymisen ehdotuksena Ihmisiä, joita saatat tuntea -ehdotuksissa työpöytä- ja mobiililaitteella.