Miksi Skype pyytää kamerani käyttöoikeutta Skypen Windows 10 -versiossa (versio 14)?

Takaisin hakutuloksiin

Kun haluat soittaa videopuhelun, vaihtaa profiilikuvasi tai lähettää videoviestin Skypen Windows 10 -versiossa (versio 14), sinulta saatetaan pyytää kameran käyttöoikeutta.

Näin annat Skypelle kamerasi käyttöoikeuden:

1. Siirry Windowsin Aloitukseen ja valitse AsetuksetSettings gear  -hammaspyöräkuvake.
    2. Valitse Tietosuoja ja valitse seitten Kamera.
    3. Kohdassa Valitse mitkä sovellukset voivat käyttää kameraasi, ota Skypen valinta käyttöön.
    4. Käynnistä Skype uudelleen ja siirry Skypen Ääni- ja videoasetuksiin, jotta voit vahvistaa, että oikea laite on valittu Skypessä.

Huomautus: jos sinulla on ongelmia kamerasi kanssa Skypessä, varmista, että verkkokamerasi täyttää Windows-kaupan sovellusten vähimmäisvaatimukset.