Miten OneDrivea käytetään Skypessä?

Takaisin hakutuloksiin

OneDrive-apuohjelma tekee tiedostojen ja valokuvien jakamisesta kavereille ja perheenjäsenille Skypessä helppoa. OneDrive-apuohjelma ei ole käytettävissä Skypen verkkoversiossa.

Linkin jakaminen OneDrive-tiedostoon, -valokuvaan tai -kansioon Skypessä:

1. Siirry keskusteluun, johon haluat jakaa sisällön.
    2. Valitse Apuohjelmat-valikko:
      • Add-in button Skypen mobiili- ja tablettiversiossa.
      • Add-in button Skypen työpöytäversiossa.
    3. Valitse OneDrive OneDrive add-in.
    4. Valitse tiedosto, valokuva tai kansio, jonka linkin haluat jakaa Skype-keskustelussasi.
    5. Vahvista linkin jakaminen valitsemalla Lähetä.

Pidä mielessä käyttäessäsi OneDrive-apuohjelmaa:

• Kun jaat linkin OneDrive-tiedostoon, -valokuvaan tai -kansioon Skypessä, kuka tahansa, jolla on tämä linkki, voi käyttää sitä. Lisätietoja OneDrive-linkin jakamisen lopettamisesta.
    • Jos sinulla on ongelmia OneDrive-apuohjelman avaamisessa tai et näe etsimiäsi tiedostoja, varmista, että olet kirjautunut sisään samaan tiliin, jota käytät OneDrivessa ja Skypessä.