Kaikki tuotteet

Kuinka kauan tiedostot ja tiedot ovat käytettävissä Skypessä?

Takaisin hakutuloksiin

Skype tallentaa jakamasi tiedostot ja valokuvat, nauhoittamasi puhelut ja muut kohteet helposti käytettäviksi kaikissa laitteissasi.

Erilaisten kohteiden säilytysaika keskusteluhistoriassa on kuitenkin eripituinen:

Kohteen tyyppi Aika, jonka käytettävissä
    Viestit Käyttäjän määrittämä
    Keskusteluotsikot Käyttäjän määrittämä
    Videot Käyttäjän määrittämä*

Huomautus: Yli 100 megatavun kokoiset videot tallennetaan tiedostoiksi, joten ne ovat käytettävissä 30 päivän ajan.
    Kuvat Käyttäjän määrittämä
    Tiedostot Käytettävissä 30 päivää
    Ääni- ja vastaajaviestit Käytettävissä 30 päivää
    Puhelutallenteet Käytettävissä 30 päivää

Lisätietoja keskusteluhistorian tai tiedostojen viennistä. Muista, että sinun ja yhteyshenkilösi poistamat kohteet eivät ole enää käytettävissä eivätkä vietävissä.

*Viestit, videot ja kuvat ovat käytettävissä, kunnes ne poistetaan tai päivätään päivämäärään, joka on huhtikuussa 2017. Keskusteluotsikot ovat käytettävissä, kunnes ne poistetaan tai käyttäjät poistuvat keskustelusta.