Miten voin viedä Skype-tiedostot ja keskusteluhistorian?

Takaisin hakutuloksiin
    1. Kirjaudu tästä linkistä sisään Skype-tiliisi.
    2. Voit ladata keskustelut, tiedostot tai molemmat. Valitse haluamasi vaihtoehto ja valitse sitten Lähetä pyyntö.
    3. Kun pyyntö on valmis, saat Skypeen ilmoituksen, jossa olevan linkin avulla voit tarkastella tiedostoasi tai ladata sen. Jos et saa ilmoitusta Skypeen, tarkista vientisivu. Tiedostojen lataamislinkki tulee näkyviin myös sinne, kun tiedostot ovat ladattavissa.
    4. Valitse Lataa-painike ladataksesi tiedostot.

Ladatut viestit ja tiedostot toimitetaan .tar-tiedostona. Saatat tarvita ylimääräisen sovelluksen .tar-vientitiedoston avaamiseen ja viestien sekä tiedostojen purkamiseen.

.tar-tiedoston purkaminen Windows 10:ssä:

1. Paina näppäimistön Windows- ja r-näppäimiä avataksesi Suorita-ikkunan.
    2. Kirjoita Avaa:-kenttään cmd ja valitse sitten OK.
    3. Käytä CD-komentoa (vaihda hakemisto) siirtyäksesi tiedostoon:
      • Lataukset-kansioon tallennetut tiedostot: Kirjoita CD Lataukset ja paina sitten Enter-näppäintä.
      • Muualle kuin Lataukset-kansioon tallennetut tiedostot: Kirjoita CD HAKEMISTO niin, että kirjoitat HAKEMISTO-sanan tilalle sen kansion nimen, johon tiedosto on tallennettu. (Esimerkiksi: CD Työpöytä), ja paina sitten Enter-näppäintä.
    4. Kirjoita tar -xvfTIEDOSTONIMI_export.tar niin, että kirjoitat TIEDOSTONIMI-kohtaan vientitiedostosi nimen. Nimi seuraa yleensä kaavoja 8_skypenimi_export.tar tai 8_live_skypenimi_export.tar. Paina sitten Enter-näppäintä.
    5. Kun komento on valmis, näet puretut viestit hakemistossa tiedostossa nimeltä messages.json. Tiedostojen katseluohjelman lataaminen on suositeltavaa, jotta keskusteluhistoriaa on helpompi lukea.
    6. Kun olet ladannut katseluohjelman, avaa se valitsemalla index.html-tiedosto Skype-jäsentimen kansiosta.
    7. Etsi messages.json-tiedosto ja valitse sitten Lataa-painike.

.tar-tiedoston purkaminen Mac-tietokoneessa
    Etsi lataamasi .tar-tiedosto ja avaa se. Mac-tietokoneissa on sisäinen .tar-tuki.

.tar-tiedoston purkaminen vanhemmissa Windows-käyttöjärjestelmissä:
    Saatat tarvita .tar-tiedoston avaamiseen kolmannen osapuolen sovelluksen.
    Huomautus: Tämä linkki on saatavilla vain käytön helpottamiseksi, eikä mitään yksilöityä kolmannen osapuolen työkalua suositella. Varmista, että lataamasi ohjelmisto on peräisin luotettavasta lähteestä.

Lisätietoja siitä, kuinka kauan tiedostot ja tiedot ovat käytettävissä Skypessä.