Näytön jakaminen Skypessä

Takaisin hakutuloksiin

Voit jakaa näyttösi ääni- tai videopuhelun aikana Skypen Android- (6.0 tai uudemmassa), iPhone-, iPad-, Linux-, Mac-, Windows- tai verkkoversiossa sekä Skype for Windows 10:ssä (versio 14).

Miten näytön jakaminen Skype-puhelun aikana aloitetaan?

Varmista, että käytössäsi on uusin Skype-versio, ja aloita näytön jakaminen soiton aikana:

• työpöytä- ja verkkoversio – Valitse Jaa näyttö screen sharing button -painike. (Skypen verkkoversiossa näytön jakaminen on käytettävissä vain Chrome-selaimessa)
    • Android – Napauta Lisäämore button -painiketta ja sitten Jaa näyttö screen sharing button -painiketta.
    • iPhone ja iPad – Napauta Lisäämore button -painiketta ja sitten Jaa näyttö screen sharing button -painiketta. Valitse vahvistusikkunassa Skype ja sitten Aloita lähetys.
      Huomautus: Jos vaihtoehto ei ole käytettävissä, tarkista alla olevat ominaisuusvaatimukset.

Lopeta jakaminen valitsemalla Jaa näyttöscreen sharing button -painike uudelleen.

Mitkä mobiili- ja tablettilaitteet tukevat näytön jakamista Skypessä?

Näytön jakamista tuetaan Androidin versiossa 6.0 ja uudemmissa versioissa. iPhone-, iPad- ja iPod Touch -laitteista, joissa on iOS 12 tai uudempi, näytön jakamista tukevat iPhone 6s, iPad Air 2, iPad mini 2019, iPod Touch (7. sukupolvi) ja uudemmat laitteet.

Mitkä Chromen versiot tukevat näytön jakamista Skypen verkkoversiossa?

Näytön jakamista tuetaan Chromen versiossa 72 ja uudemmissa versioissa. Lisätietoja Chromen version tarkistamisesta.

Miksi video pysähtyi, kun näyttöä jaettiin Skypen verkkoversiossa Chromessa?

Chrome sallii vain yhden esitystavan kerrallaan. Kun aloitat näytön jakamisen, videopuhelu muutetaan äänipuheluksi. Kun lopetat näytön jakamisen, voit ottaa videon uudelleen käyttöön.

Miksi en voi jakaa näyttöä Skypessä?

Jos haluat jakaa näytön, käytössäsi on oltava uusin Skype-versio.

Mitä kaistanleveyttä näytön jakaminen Skypessä edellyttää?

Näytön jakaminen Skypessä edellyttää samaa kaistanleveyttä kuin videopuhelun soittaminen Skypessä. Lisätietoja.