Kaikki tuotteet

Näytön jakaminen Skypessä

Takaisin hakutuloksiin

Voit jakaa näyttösi ääni- tai videopuhelun aikana Skypen Android- (6.0 tai uudemmassa), iPhone-, iPad-, Linux-, Mac-, Windows- tai verkkoversiossa sekä Skype for Windows 10:ssä (versio 14).

Miten näytön jakaminen Skype-puhelun aikana aloitetaan?

Varmista, että käytössäsi on uusin Skype-versio, ja aloita näytön jakaminen soiton aikana:

• työpöytä- ja verkkoversio – Valitse Jaa näyttö screen sharing button -painike. (Skypen verkkoversiossa näytön jakaminen on käytettävissä vain Chrome-selaimessa)
    • Android – Napauta Lisäämore button -painiketta ja sitten Jaa näyttö screen sharing button -painiketta.
    • iPhone ja iPad – Napauta Lisäämore button -painiketta ja sitten Jaa näyttö screen sharing button -painiketta. Valitse vahvistusikkunassa Skype ja sitten Aloita lähetys. (ei tueta iPhone 6:ssa tai iPod Touchissa)

Lopeta jakaminen valitsemalla Jaa näyttöscreen sharing button -painike uudelleen.

Mitkä mobiililaitteet tukevat näytön jakamista Skypessä?

Näytön jakamista tuetaan Android 6.0 -laitteissa tai uudemmissa laitteissa sekä iPhoneissa ja iPadeissa, joissa on iOS 12 tai uudempi. Näytön jakamista ei kuitenkaan tueta iPhone 6:ssa tai iPod Touchissa.

Mitkä Chromen versiot tukevat näytön jakamista Skypen verkkoversiossa?

Näytön jakamista tuetaan Chromen versiossa 72 ja uudemmissa versioissa. Lisätietoja Chromen version tarkistamisesta.

Miksi video pysähtyi, kun näyttöä jaettiin Skypen verkkoversiossa Chromessa?

Chrome sallii vain yhden esitystavan kerrallaan. Kun aloitat näytön jakamisen, videopuhelu muutetaan äänipuheluksi. Kun lopetat näytön jakamisen, voit ottaa videon uudelleen käyttöön.

Miksi en voi jakaa näyttöä Skypessä?

Jos haluat jakaa näytön, käytössäsi on oltava uusin Skype-versio.

Mitä kaistanleveyttä näytön jakaminen Skypessä edellyttää?

Näytön jakaminen Skypessä edellyttää samaa kaistanleveyttä kuin videopuhelun soittaminen Skypessä. Lisätietoja.