Miten voin estää ei-toivotut puhelut Skype-numeroon?

Takaisin hakutuloksiin
    Tarpeettomien puhelujen esto on ominaisuus, jonka avulla voit estää häiritsevät puhelut Skype-numeroon. Voit estää tarpeettomat häiriöpuhelut maksutta.

Skype-numeron soitonestoasetusten muuttaminen:

1. Valitse profiilikuvasi.
    2. Valitse Asetukset Settings gear icon.
    3. Valitse Tili ja profiiliAccount & Profile icon ja sitten Oma tiliYour Account icon .

Huomautus: Jos käytät Skypen iPhone- tai iPad-versiota, lue miten voit hallita profiiliasi ja ostoja.
    4. Valitse Hallitse ominaisuuksia -kohdassa Skype-numero Skype Number icon.
    5. Ota tämä toiminto käyttöön tai poista se käytöstä valitsemalla Salli Skypen estää ei-toivotut puhelut.

Huomautus: Joillakin alueilla ei-toivottujen puhelujen esto voi olla oletusarvoisesti käytössä.