SMS Connect poistuu

Takaisin hakutuloksiin
    Rajoitetun saatavuuden jälkeen Microsoft on päättänyt poistaa SMS Connect -toiminnon Skypestä. SMS Connect ei ole enää käytettävissä 30. elokuuta 2019 jälkeen, mutta kaikki henkilökohtaiset tekstiviestikeskustelusi täysine historiatietoineen säilyvät silti puhelimessasi.

Jos haluat jatkaa tekstiviestien lukemista ja niihin vastaamista tietokoneestasi ja käytössäsi on Windows 10, on suositeltavaa asentaa Microsoftin Oma puhelin -sovellus ja käyttää sitä. Tämän sovelluksen avulla voit esimerkiksi lähettää ja vastaanottaa teksti- tai multimediaviestejä ja jakaa kuvia puhelimen ja tietokoneen välillä. Oma puhelin -sovellusta kehitetään jatkuvasti, joten tarkkaile uusia ominaisuuspäivityksiä.

Hanki Oma puhelin -sovellus Microsoft Storesta.