Miksi minun on kirjauduttava sisään joka kerta, kun käynnistän Skype for Linuxin?

Takaisin hakutuloksiin

Kun olet sulkenut Skypen ja valinnut tilisi ja asetuksesi muistettaviksi, sinua saatetaan silti pyytää kirjoittamaan käyttäjänimesi ja salasanasi, kun käynnistät Skype for Linuxin uudelleen.

Jos haluat apua tähän ongelmaan, varmista, että avainnippusi on määritetty oikein, tai voit asentaa gnome-keyringin pakettisäilöstä siltä varalta, että se puuttuu.

Lisä tietojagnome-keyring-paketista.