Mitä selaimia Skypen verkkoversio tukee?

Takaisin hakutuloksiin

Skypen verkkoversiota on helppo käyttää useimpien nykyaikaisten selainten kanssa. Varmista alla olevasta taulukosta, että valitsemasi selain on tuettu.

Selain Käyttöympäristö Viestit Puhelut
    Microsoft Edge (versio 87 tai uudempi) Työpöytä Tuettu Tuettu
    Microsoft Edge (Chromium) (versio 87 tai uudempi) Työpöytä Tuettu Tuettu
    Microsoft Edge (versio 43 tai uudempi) Matkapuhelin Tuettu Tuettu
    Google Chrome (versio 87 tai uudempi) Työpöytä Tuettu Tuettu
    Google Chrome Matkapuhelin Ei tuettu Ei tuettu
    Safari (versio 13.1 tai uudempi) Työpöytä Tuettu Tuettu
    Safari (versio 13.1 tai uudempi) Matkapuhelin Tuettu Tuettu
    Chromium-pohjaiset selaimet (versio 87 tai uudempi) Työpöytä Tuettu Tuettu
    Chromium-pohjaiset selaimet Matkapuhelin Ei tuettu Ei tuettu
    Firefox Työpöytä Ei vielä tuettu Ei vielä tuettu

Voit tarkistaa, tuetaanko laitettasi, Skypen järjestelmävaatimuksista.