Miten lisään kirjanmerkin viestiin Skypessä?

Takaisin hakutuloksiin

Älä kadota viestejä Skypessä. Voit helposti lisätä kirjanmerkin Skype-keskustelun tärkeisiin viesteihin ja liitteisiin ja palata niihin myöhemmin.

Kirjanmerkin lisääminen viestiin Skypessä:

1. Valitse Keskustelut Chats Icon
    2. Valitse keskustelu, jossa olevaan kohteeseen haluat lisätä kirjanmerkin.
    3. Paina pitkään (mobiililaitteessa) tai napsauta hiiren kakkospainikkeella (työpöytälaitteessa) sitä keskustelun viestitekstiä, tiedostoa tai mediasisältöä, johon haluat lisätä kirjanmerkin.
    4. Valitse valikosta Lisää kirjanmerkki.

• Viestin tai liitteen viereen tulee näkyviin kirjanmerkkiBookmarked Iconkuvake.

Kirjanmerkin poistaminen: Paina pitkään tai napsauta hiiren kakkospainikkeella kirjanmerkillä merkittyä kohdetta ja valitse valikosta Poista kirjanmerkki.

Kirjanmerkkien tarkasteleminen Skypessä:

1. Valitse profiilikuvasi.
    2. Valitse KirjanmerkitBookmark Icon
    3. Valitse tarkasteltava kirjanmerkki.
    4. ValitseChevron Right Icon, niin pääset kirjanmerkin sisältävään keskusteluun.

Lisäasetukset:

Kun painat pitkään (mobiililaitteessa) tai napsautat hiiren kakkospainikkeella (työpöytälaitteessa) kirjanmerkillä merkittyä kohdettaBookmark IconKirjanmerkit -ikkunassa, voit valita seuraavat:

• Kopioi kirjanmerkki
    • Lähetä kirjanmerkki edelleen
    • Poista kirjanmerkki