Miten lisään kirjanmerkin viestiin Skypessä?

Takaisin hakutuloksiin

Älä kadota viestejä Skypessä. Voit helposti tallentaa tärkeitä viestejä, kuten tekstiä tai mediasisältöä Skype-keskustelussa, kirjanmerkiksi nopeaa myöhempää käyttöä varten. Tämä ominaisuus ei ole käytettävissä Skypen Android-versioissa 4.0.4–5.1.

1. Valitse Keskustelut Chats Icon
    2. Valitse mikä tahansa keskustelu, jossa on kirjanmerkkeihin lisättäviä viestejä.
    3. Paina pitkään (mobiililaitteessa) tai napsauta hiiren kakkospainikkeella (työpöytälaitteessa) viestiä, linkkiä tai mediasisältöä.
    4. Valitse valikosta Lisää kirjanmerkki.

• Vahvistukseksi viestin tai liitteen viereen tulee näkyviin kirjanmerkkikuvakeBookmarked Icon. Voit poistaa kirjanmerkin milloin tahansa.

Kirjanmerkin poistaminen:

• Paina keskustelussa pitkään tai napsauta hiiren kakkospainikkeella kirjanmerkiksi merkittyä viestiä ja valitse valikosta Poista kirjanmerkki.

Kirjanmerkkien tarkasteleminen ja hallinta

1. Valitse profiilikuvasi.
    2. ValitseBookmark IconKirjanmerkit.
    3. Etsi kirjanmerkki vierittämälläBookmark IconKirjanmerkit-ikkunassa.

Kirjanmerkin sisältävään keskusteluun siirtyminen:

• Valitse kirjanmerkin vieressä oleva kaksoisnuoliChevron Right Icon. Osoita työpöytälaitteessa kirjanmerkkiä hiirellä valitaksesiChevron Right Icon

Lisäasetukset:

Kun painat pitkään tai napsautat kirjanmerkiksi merkittyä kohdetta hiiren kakkospainikkeella Bookmark IconKirjanmerkit-ikkunassa, voit valita seuraavat:

• Kopioi – Kopioi kirjanmerkiksi merkitty mediatiedosto laitteeseesi. Käytettävissä tekstiin, valokuviin (vain työpöytälaitteet) ja hymiöihin.
    • Tallenna – Tallenna kirjanmerkiksi merkitty mediatiedosto laitteeseesi. Käytettävissä ääniviesteihin (vain työpöytälaitteet) ja valokuviin.
    • Lähetä edelleen – Lähetä kirjanmerkki yhteyshenkilölle. Ei käytettävissä kirjanmerkiksi merkittyihin tarroihin ja Mojeihin.
    • Poista kirjanmerkki – Poista Kirjanmerkit-ikkunasta.